Foto: Abus

Abus

Abus is een Duits merk, gespecialiseerd in beveiligingsproducten. Ze zijn bekend geworden om de hoogwaardige sloten en beveiligingsoplossingen voor onder andere motoren. Bij Motorkledingstore.nl vind je verschillende accessoires welke handig zijn om je motor te beveiligen tegen diefstal. Abus staat voor veilig, betrouwbaar en stabiel en dit vertaalt zich door in de innovatieve beveiligingsoplossingen.

Waarom kiezen voor Abus?

Door Abus worden er hoogwaardige sloten geproduceerd met de focus op veiligheid en duurzaamheid. De sloten worden gemaakt van sterke materialen om optimale bescherming te bieden voor jouw motor. Ze ontwikkelen zich steeds verder, kijkend naar de verschillende behoeften en voorkeuren van motorrijders.

Ze hebben sloten voor dagelijks gebruik en betere sloten voor risicovolle locaties waar diefstal waarschijnlijker is. Afhankelijk van jouw voorkeur, kies je altijd het slot dat bij jou past.Optimale beveiliging voor je motorfiets

Het is natuurlijk belangrijk om te beschikken over een goede kwaliteit beveiliging van jouw motor. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je motor wordt gestolen en je wilt dus optimale bescherming bieden, zodat je met een gerust hart de motor kan laten staan. Bij Motorkledingstore.nl adviseren we om je motor niet te parkeren op afgelegen plekken. We raden juist aan om op drukke plekken te parkeren, waar ook andere motoren staan.

Daarnaast is het ook slim om verschillende sloten te gebruiken en dus niet alleen uit te gaan van je stuurslot. Extra sloten schrikken namelijk af, wat diefstal voorkomt. Ook een remschijfvergrendeling is slim om te gebruiken. Deze zijn lastig te verwijderen en tevens zorg je er zo voor dat je motor niet wegrolt.


Ontdek het assortiment Abus bij Motorkledingstore.nl

Abus biedt een groot aanbod aan motorfietssloten en -beveiliging, waaronder schrijfremsloten, kettingsloten en muur- of vloerankers. Schijfremsloten worden op de remschijf van de motorfiets geplaatst wat voorkomt dat het wiel kan draaien. Hierdoor wordt de motor lastiger te stelen, wat zorgt voor een extra bescherming.

Naast schijfremsloten bieden we ook kettingsloten aan. Dit zijn robuuste sloten met geharde stalen schakels om de motorfiets aan een object vast te maken. Ook vind je bij ons muur- of vloeranker sloten. Dit geeft jou de mogelijkheid om de motor aan de grond of aan de wand te monteren. Dit is de hoogst mogelijke vorm van veiligheid in combinatie met een ander slot.


Eenvoudig online te bestellen of bezoek ons in de winkel

Bij Motorkledingstore.nl vind je het grootste aanbod van Nederland. Je kan eenvoudig online bestellen en we hanteren gratis verzending vanaf €50,- en 14 dagen bedenktijd.

Het is ook mogelijk om ons te bezoeken in een van onze winkels. Met 5 fysieke winkels in Nederland is er altijd een Motorkledingstore bij jou in de buurt. Wij staan graag voor je klaar en helpen je graag verder met je aankoop!

Foto: Footer banner
Foto: Win een cadeaubon!

Schrijf je direct in, maak automatisch kans en mis geen enkele andere tip of actie meer!

Je persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.