Schuberth

Schuberth

Hieronder vindt u alle categorieën waarin zich producten bevinden van het merk Schuberth.

Schuberth uit Magdeburg (Duitsland) ontwikkelt en produceert onder andere premium helmen voor de motorfiets. Schuberth ontwikkelt en produceert bijvoorbeeld ook carbon helmen voor de Formule 1 en is de exclusieve ontwikkelingspartner van het Scuderia Ferrari team.

Naast het jarenlange vertrouwen van zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher in Schuberth, dragen ook Felipe Massa, Fernando Alonso en Nico Rosberg Schuberth helmen.

Verder worden Schuberth helmen internationaal door zeer veel ervaren coureurs en jonge talenten gedragen in de DTM, GP2 en Formule 3 series.

MAXIMALE VEILIGHEID EN OPTIMAAL DRAAGCOMFORT

Schuberth producten uit alle segmenten staan voor maximale veiligheid en optimaal draagcomfort. Bovendien staat Schuberth al decennia lang bekend om haar innovatie en vindingrijkheid. Schuberth is de enige helmfabrikant ter wereld met eigen wind- en akoestische tunnels ter ondersteuning van de ontwikkeling van de beste helmen.

Bijvoorbeeld de kleinste, lichtste en stilste ‘flip-up’ helm in de wereld wordt geproduceerd door Schuberth. De eerste helm met een volledig geïntegreerd Bluetooth communicatiesysteem was een echte show-stopper, toen deze in 2010 door Schuberth werd geïntroduceerd. In 2011 introduceerde Schuberth de SR-1, de eerste echte race helm voor de motorsport.

Schuberth helmen garanderen maximale veiligheid en optimaal draagcomfort, dankzij de gewaardeerde Duitse kwaliteit door en voor motorrijders.

Win een cadeaubon!

SCHRIJF JE DIRECT IN, MAAK AUTOMATISCH KANS EN MIS GEEN ENKELE ANDERE TIP OF ACTIE MEER!

Je persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.