Foto: LS2

LS2

Als bekend merk in de wereld van motorhelmen en -uitrustingen mag LS2 niet ontbreken in ons assortiment. Het bedrijf ontwerpt en produceert helmen voor verschillende motorsporten, maar ook voor de dagelijkse motorrijder. Ze staan bekend om hun goede kwaliteit en daarnaast hebben ze een mooie uitstraling en eigen stijl. Je kan hoe dan ook met een veilig gevoel de weg op.

De oprichting van LS2

Het Spaanse merk LS2 is uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 1000 werknemers. Ze produceren meer dan 2 miljoen artikelen per jaar en zijn hiermee razend populair. Het merk is opgericht in 1990 door Arthur Liao. Door hun continue ontwikkelingen zijn ze een serieuze speler op de markt. Ze richten zich steeds meer op het hogere segment motorhelmen en door hun eigen fabricatie weten ze ook hun prijzen relatief laag te houden.

LS2 helmen worden ontworpen met aandacht voor veiligheid en hiervoor maken ze gebruik van de juiste materialen die voldoen aan de veiligheidsnormen. De helmen zijn geschikt voor op de motor, maar ook voor op de scooter. Dankzij de input van hun motorrijders hebben zij de perfecte helmen kunnen ontwikkelen en zijn ze daarnaast ook nog actief in de World Superbikes en in Dakar.Kwaliteit, comfort en veiligheid

De producten van LS2 hebben door de jaren heen een flinke reputatie opgebouwd binnen de professionele motorsport en onder casual motorrijders. Dit komt door de inzet voor kwaliteit, veiligheid en comfort van hun producten. Ze hechten veel waarde aan de vereisten voor veiligheid en comfort voor jou als individuele rijder.

Daarnaast bieden ze een breed aanbod aan helmstijlen en designs. Van jethelmen tot aan systeemhelmen. Bij een LS2 jethelm wordt je gezicht vrij gelaten tijdens het rijden, terwijl je bij een LS2 systeemhelm kan kiezen voor een gesloten of een open helm.LS2 staat bekend om zeer goede prijs-kwaliteitverhoudingen

LS2 helmen staan bekend om hun relatief lage prijzen in vergelijking met andere premium merken op de markt. De kwaliteit van deze helmen verwacht je wellicht niet altijd voor deze prijs. Toch is de kwaliteit zeer hoog, wat vooral te zien is in de afwerking en de details.

De helmen zijn zeer geschikt, zeker wanneer je een wat lager budget hebt, maar wel graag gaat voor kwaliteit. Met deze motorhelmen profiteer je van hoge kwaliteit, voor een schappelijke prijs. Er is keuze uit verschillende materialen, waardoor er voor ieder type rijder wel een geschikt model te vinden is.Bestel gemakkelijk online bij Motorkledingstore.nl

Voor een helm van topkwaliteit voor een relatief lage prijs, zit je hier zeker goed. Bestel eenvoudig jouw favoriete product online of bezoek ons in één van onze winkels in Nederland. Hier vind je alle benodigdheden voor je motor, in verschillende merken, soorten en kleuren. Met meer dan 10.000 artikelen direct uit voorraad leverbaar is Motorkledingstore de grootste en meest complete motorkledingwinkel.

Foto: Footer banner
Foto: Win een cadeaubon!

Schrijf je direct in, maak automatisch kans en mis geen enkele andere tip of actie meer!

Je persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.