Schijfremslot

Een schijfremslot is een handige, effectieve en betrouwbare manier om jouw motor te beschermen tegen diefstal. Het heeft een compact formaat, waardoor het eenvoudig is om mee te nemen. Met een kwalitatief schijfremslot voor jouw motor kun je diefstal voorkomen. Het is een essentieel accessoire voor iedere motorrijder.

1-13 van 13 producten
Foto: SXP
Foto: Disclock Yellow ART 4
SXP

Disclock Yellow ART 4

€ 64,95

Foto: Abus
Foto: Granit 67 Power XS Basic Schijfremslot
Abus

Granit 67 Power XS Basic Schijfremslot

€ 69,95

Foto: SXP
Foto: Disc Lock black ART 4
SXP

Disc Lock black ART 4

€ 59,95

Foto: Abus
Foto: Granit Detecto X-Plus 8077 Schijfremslot (ART 4)
Abus

Granit Detecto X-Plus 8077 Schijfremslot (ART 4)

€ 187,95

Foto: Abus
Foto: ABUS Sledg 77 GRIP Schijfremslot
Abus

ABUS Sledg 77 GRIP Schijfremslot

€ 153,95

Foto: Abus
Foto: 77 SLEDG WEB ART 4 Schijfremslot
Abus

77 SLEDG WEB ART 4 Schijfremslot

€ 153,95

Foto: Abus
Foto: ABUS Victory X-Plus 68 Schijfremslot
Abus

ABUS Victory X-Plus 68 Schijfremslot

€ 115,95

Foto: Abus
NIEUW
Foto: Granit 67 Power Schrijfremslot
Abus

Granit 67 Power Schrijfremslot

€ 110,94

Foto: Abus
Foto: 77 Sledg Grip Black Schijfremslot
Abus

77 Sledg Grip Black Schijfremslot

€ 153,95

Foto: Abus
Foto: SH Sledg 77 Lock Carrier
Abus

SH Sledg 77 Lock Carrier

€ 27,95

Foto: Abus
NIEUW
Foto: RC Single set Alarmbox
Abus

RC Single set Alarmbox

€ 61,95

Foto: IXS
-10%
Tijdelijk uitverkocht
Foto: Brake Disk Alarm Lock
IXS

Brake Disk Alarm Lock

€ 79,95

€ 71,96

Foto: IXS
-10%
Tijdelijk uitverkocht
Foto: iXS X-Brake disc lock for Scooters
IXS

iXS X-Brake disc lock for Scooters

€ 14,95

€ 13,46

Een schijfremslot voor jouw motor: een effectief afschrikmiddel

Een schijfremslot wordt gebruikt voor het beveiligen van (elektrische) fietsen, scooters of motoren. Het wordt op de remschijf van het voertuig geplaatst, waardoor het voorwiel niet meer kan draaien. Een remschijfslot op de motor is populair, omdat het veilig, gebruiksvriendelijk en compact is.

Ook is het een effectief afschrikmiddel tegen diefstal. Door het vergrendelen van de remschijf is de motor namelijk moeilijker om er mee weg te rijden. Het aanbrengen van het slot is eenvoudig, waardoor deze binnen seconden kan worden geplaatst. Ook wanneer je de motor voor korte tijd op slot wilt zetten, is het de ideale beveiliging.

Verschillende soorten remschijfsloten

Er zijn verschillende modellen schijfremsloten verkrijgbaar. Er dient rekening gehouden te worden met het beveiligingsniveau dat jouw motor nodig heeft. Eventueel kun je ook extra functies overwegen, zoals een schijfremslot met alarm of een herinneringskabel. Daarnaast is bij het beveiligen van jouw motor tegen diefstal het keurmerk van het slot ook van belang.

Schijfremslot met alarm

Een schijfremslot met alarm beschikt over een ingebouwd alarmsysteem dat afgaat wanneer er een poging tot diefstal wordt gedaan. Door het harde geluid worden dieven afgeschrikt en worden omstanders gewaarschuwd. Naast dat het slot beschikt over een goede beveiliging, is het alarm ook een zeer effectief afschrikmiddel.

Slot met herinneringskabel

Er zijn ook schijfremsloten met een herinneringskabel. De kabel wordt bevestigd aan het slot en aan het gashendel. De kabel heeft vaak een opvallende kleur, waardoor dieven direct kunnen zien dat de motor op slot staat. Het is ook een handige herinnering dat je jouw motor eerst nog van het slot moet halen, wanneer je weg wilt rijden.

Schijfremslot met ART-4 keurmerk

Het meest voorkomende slot voor motoren is een schijfremslot met ART 4 keurmerk. ART is hét Nederlandse keurmerk, waardoor consumenten kunnen vertrouwen op een slot. Het zijn over het algemeen wat duurdere sloten die gemaakt worden van harder metaal. Hierdoor is het lastiger om het remschijfslot te manipuleren of door te zagen.

Waarom kiezen voor een ART keurmerk?

Er zijn verschillende niveaus als het gaat om ART keurmerken. ART-4 en ART-5 zijn de hoogste niveaus van certificering en bieden de meest geavanceerde beveiliging tegen diefstal. Deze certificering is het meest geschikt voor motoren en heeft een hoge preventiewaarde. Ook eisen de meeste verzekeringsmaatschappijen het gebruik van minimaal een ART 4 schijfremslot. Voor bescherming tegen diefstal is het verstandig om te kiezen voor dit soort slot.

Bestel eenvoudig online

Ben jij op zoek naar een manier om jouw motor stevig op slot te zetten? Bestel dan eenvoudig een schijfremslot via Motorkledingstore.nl. Heb je vragen of advies nodig? Neem gerust contact met ons op via mail of telefoon.

Ook in onze vijf vestigingen staan onze medewerkers graag voor je klaar om je te voorzien van advies. Kom dus gerust langs in één van onze winkels. Onze medewerkers delen jouw passie voor motorrijden. Zo voorzien we jou graag van het beste advies.

Foto: Footer banner
Foto: Win een cadeaubon!

Schrijf je direct in, maak automatisch kans en mis geen enkele andere tip of actie meer!

Je persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.