Motor navigatiesystemen

Met onze motor navigatiesystemen hebben wij de perfecte oplossing. Iedere motorrijder kan hiermee de mooiste plekken ontdekken, zonder te verdwalen. Motor navigatie is speciaal ontworpen voor de behoeften en omstandigheden die bij motorrijden komen kijken. Bij Motorkledingstore zorgen we ervoor dat je heerlijk op pad kunt gaan!

1-5 van 5 producten
Foto: TomTom
-20%
Foto: Rider 550 SE
TomTom

Rider 550 SE

€ 399,99

€ 319,-

Foto: Garmin
-5%
Foto: Zumo XT2 Navigatiesysteem
Garmin

Zumo XT2 Navigatiesysteem

€ 599,99

€ 569,-

Foto: Beeline
Foto: Navigatiesysteem Moto
Beeline

Navigatiesysteem Moto

€ 249,95

Foto: TomTom
-10%
Foto: Rider 550 World
TomTom

Rider 550 World

€ 399,99

€ 359,99

Foto: TomTom
-16%
Foto: Rider 550 SE Premium Pack
TomTom

Rider 550 SE Premium Pack

€ 499,95

€ 419,99

Veilig op weg met een motor navigatiesysteem

Een motor navigatiesysteem is onmisbaar wanneer jij wilt genieten van een prachtige rit op onbekend terrein. Zeker op onbekende wegen kun je het rijplezier met motor navigatie vergroten. Het voorkomt namelijk dat jij onnodig moet stoppen. Je hoeft niet meer op een kaart te kijken welke richting je op moet. Hierdoor kun jij veilig op weg en kun je ook je aandacht bij het verkeer houden.


Bij onze motor navigatiesystemen wordt de huidige locatie door een GPS-verbinding vergeleken met de ingevoerde bestemming. Op basis van deze gegevens wordt er een route berekend. De software is anders dan bij navigatiesystemen voor auto’s. Er wordt namelijk rekening gehouden met de specifieke wensen van motorrijders. Zo kunnen er bijvoorbeeld mooie motorroutes ingeladen worden.


Het vinden van de leukste routes met motor navigatie

Met een motor navigatiesysteem kan er veilig gereden worden. Daarnaast is er nog veel meer mogelijk dan enkel het vinden van de snelste route. Het systeem kan namelijk ook de leukste route met kronkelende en heuvelachtige wegen aangeven. De software kan automatisch een retourrit berekenen, waardoor jij langs een andere mooie route terug kan rijden.


Motor navigatiesysteem kopen bij Motorkledingstore

Motor navigatiesystemen zijn niet te vergelijken met een autonavigatie. Ze zijn namelijk ook beter bestand tegen de weersomstandigheden en trillingen. Op de motor moet het apparaat ook waterbestendig zijn. Motor navigatie koop je eenvoudig bij Motorkledingstore. Bij ons kun je namelijk kiezen uit verschillende systemen, maar ook uit diverse accessoires.

Kijk naar wat je zelf het prettigste vindt. Wij raden een systeem aan dat je ook met handschoenen kunt bedienen en waarvan het display goed leesbaar is. Zo kun je ongestoord 's werelds prachtigste ritten ontdekken. Wij wensen jou alvast heel veel plezier op je volgende motorrit.


Geniet van je volgende motorrit

Met een motor navigatiesysteem van Motorkledingstore ontdek je ’s werelds prachtigste routes. De systemen zijn universeel, waardoor ze op elke motor gemonteerd kunnen worden. Het enige dat je nodig hebt is montagemateriaal. Daarnaast kunnen veel systemen ook slimme routes aangeven, waarmee je real-time verkeer kunt vermijden. Ze kunnen meldingen aangeven, zoals waarschuwingen voor flitsers, verkeersonveilige plekken of verkeersopstoppingen. Zo rijd je extra veilig en kun je spannende routes ontdekken.


Neem contact op of bezoek ons in één van onze winkels

Bestel eenvoudig online via onze webshop. Heb je vragen over onze motor navigatiesystemen? Ons team staat online en in onze vijf winkels graag voor je klaar om je te voorzien van deskundig en persoonlijk advies. Onze medewerkers zijn zelf allemaal motorrijders, waardoor we de behoeften van rijders als geen ander begrijpen. We voorzien jou graag van waardevol advies.


Heb je vragen over onze producten of hulp nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Foto: Footer banner
Foto: Win een cadeaubon!

Schrijf je direct in, maak automatisch kans en mis geen enkele andere tip of actie meer!

Je persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.