iPhone telefoonhouders

Bij Motorkledingstore begrijpen we hoe belangrijk het is om je iPhone veilig en toegankelijk te houden tijdens je ritten. Onze selectie van iPhone telefoonhouders voor op de motor zorgt ervoor dat je je route kunt volgen, oproepen kunt beantwoorden en muziek kunt afspelen zonder je ogen van de weg te halen.

1-8 van 8 producten
Foto: Opti-line
Foto: Mag Iphone Case
Opti-line

Mag Iphone Case

€ 39,99

Foto: Opti-line
Foto: Optiline Opti Case Iphone Xr+11
Opti-line

Optiline Opti Case Iphone Xr+11

€ 39,99

Foto: Opti-line
Tijdelijk uitverkocht
Foto: Optiline Opti Case Iphone 6/7/8
Opti-line

Optiline Opti Case Iphone 6/7/8

€ 39,99

Foto: Interphone
Tijdelijk uitverkocht
Foto: Smartphoneholder Motocradle Iphone 7
Interphone

Smartphoneholder Motocradle Iphone 7

€ 29,95

Foto: Opti-line
Tijdelijk uitverkocht
Foto: Optiline Opti Case Iphone Xr
Opti-line

Optiline Opti Case Iphone Xr

€ 39,99

Foto: Opti-line
Tijdelijk uitverkocht
Foto: Optiline Opti Case Iphone 6/7/8 Plus
Opti-line

Optiline Opti Case Iphone 6/7/8 Plus

€ 39,99

Foto: Opti-line
Tijdelijk uitverkocht
Foto: Optiline Opti Case Iphone X/xs
Opti-line

Optiline Opti Case Iphone X/xs

€ 39,99

Foto: Opti-line
Tijdelijk uitverkocht
Foto: Optiline Opti Case Iphone Xs Max
Opti-line

Optiline Opti Case Iphone Xs Max

€ 39,99

Waarom een iPhone telefoonhouder?

Een goede iPhone telefoonhouder biedt niet alleen gemak, maar ook veiligheid tijdens het motorrijden. Of je nu een lange toertocht maakt of dagelijks naar je werk pendelt, met een stevige en betrouwbare telefoonhouder heb je altijd je navigatie binnen handbereik. Onze houders zijn ontworpen om je telefoon stevig op zijn plaats te houden, zelfs op ruige wegen.

Veiligheid en gemak met iPhone telefoonhouders

Het gebruik van een telefoonhouder vermindert afleiding, omdat je je telefoon niet hoeft vast te houden of uit je zak te halen. Dit verhoogt de veiligheid op de weg aanzienlijk. Bovendien kun je, als je de houder combineert met een communicatiesysteem in je helm, eenvoudig communiceren en je favoriete apps gebruiken zonder risico's.

Onze iPhone telefoonhouders zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de elementen en de trillingen van de weg. Of het nu regent, stormt of de zon fel schijnt, je kunt erop vertrouwen dat je telefoon veilig blijft. We bieden houders die passen bij verschillende iPhone modellen, zodat je altijd een perfecte match vindt.

Ontdek SP Connect iPhone hoesjes

We zijn trots op ons assortiment SP Connect iPhone hoesjes. Deze hoesjes zijn speciaal ontworpen voor motorrijders en bieden een unieke combinatie van bescherming en functionaliteit. Met een SP Connect hoesje is je telefoon niet alleen beschermd tegen stoten en vallen, maar kun je hem ook eenvoudig bevestigen aan je motor. Voor alle iPhone modellen is wel een specifiek hoesje gemaakt!

Innovatief bevestigingssysteem

Het SP Connect systeem maakt gebruik van een gepatenteerde draai-en-vergrendel technologie. Dit betekent dat je je telefoon met een simpele draai kunt bevestigen en losmaken. Het systeem is snel, betrouwbaar en zorgt ervoor dat je telefoon stevig op zijn plaats blijft, zelfs bij hoge snelheden of op hobbelige wegen.

Geschikt voor elke motorrijder

Of je nu een doorgewinterde motorrijder bent of net begint, onze iPhone telefoonhouders en SP Connect hoesjes zijn geschikt voor iedereen. Ze zijn eenvoudig te installeren en passen op verschillende motoren, van sportmotoren tot cruisers. Bovendien bieden ze een veelzijdige oplossing voor iedereen die onderweg verbonden wil blijven.

Kleding en accessoires om je uitrusting compleet te maken

Het kan natuurlijk ook heel goed zijn dat je helemaal niet op zoek bent naar een iPhone telefoonhouder, maar naar een ander accessoire om tijdens het motorrijden te kunnen gebruiken. Ook dan zit je bij Motorkledingstore goed. We hebben een uitgebreid assortiment motorkleding en -accessoires om jou van alle gemakkken te voorzien.

Neem contact met ons op of kom langs in één van onze winkels

Ons team van deskundige medewerkers staat altijd voor je klaar. Als echte motorliefhebbers begrijpen we de behoeften van motorrijders als geen ander en kunnen we je voorzien van waardevol advies. Bij Motorkledingstore streven we naar 100% klanttevredenheid. Als je vragen hebt over onze producten of services, neem dan gerust contact met ons op of kom langs in één van onze vijf winkels.

Foto: Footer banner
Foto: Win een cadeaubon!

Schrijf je direct in, maak automatisch kans en mis geen enkele andere tip of actie meer!

Je persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.