Foto: Alpine

Alpine

Alpine is een bekend merk dat gespecialiseerd is in het produceren van gehoorbescherming. Deze oplossingen zijn geschikt voor verschillende doeleinden, zoals onder andere motorrijden. Ze staan bekend om hun comfort, effectiviteit en vaak ook herbruikbaarheid. De gehoorbeschermers verminderen schadelijk geluid, maar zorgen er wel voor dat je belangrijke geluiden kunt horen.

Het internationale karakter van Alpine met een Dutch design

Alpine is in 1994 in Nederland begonnen met het produceren van op maat gemaakte oordoppen. Inmiddels hebben ze voor vrijwel iedere toepassing wel een oplossing gevonden. Hedendaags kunnen ze aan iedereen wel een oplossing bieden, zodat iedereen kan genieten van geluid, zonder gehoorschade.

Ook voor motorrijders bieden ze diverse toepassingen. Er is grondig onderzoek gedaan naar de meest comfortabele mogelijkheden. Hierdoor maken ze gebruik van enkel de beste en duurzaamste materialen om hun motor oordoppen te maken.


Wereldwijd verkrijgbaar

De meeste producten worden bedacht, ontworpen en zelfs geproduceerd in Nederland. Ze voldoen aan alle wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. De producten zijn niet alleen verkrijgbaar in Nederland, maar zijn wereldwijd in meer dan 65 landen. Ook vind je dit merk bij grote evenementen, zoals Formule 1-races en ’s werelds grootste muziekfestivals.


Alpine: bescherm je oren tijdens het motorrijden

Niet alleen op evenementen is gehoorbescherming van groot belang. Ook tijdens het motorrijden is het aan te raden om je oren te beschermen. Motorrijden geeft een gevoel van vrijheid. Of je nu een snelheidsduivel bent of op je gemak geniet van een mooie dagtocht. Goede motor oordoppen mogen niet ontbreken bij de aanschaf van jouw motoruitrusting.


Comfortabel en voldoende demping

Veel motorrijders ervaren na het rijden een piep of suizen in hun oor. Dit kan komen omdat de oren aan lawaai zijn blootgesteld. Gehoorschade kan al worden veroorzaakt door het ruisen van de wind, bij relatief lage snelheden.

Daarom is het essentieel om je oren tijdens een motorrit goed te beschermen. De gehoorbescherming van Alpine is speciaal ontwikkeld voor op de motor. Daarnaast zijn de motor oordoppen zeer comfortabel en dempen ze precies genoeg. Je kunt namelijk gewoon de radio en omgeving horen zonder je zorgen te maken over gehoorbeschadiging.


Voor universeel gebruik in verschillende uitvoeringen en maten

Alpine is marktleider op het gebied van gehoorbescherming en helpt gehoorbeschadiging te voorkomen. De universele motor oordoppen bieden bescherming tegen windruis. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende dempingsniveaus en bieden geavanceerde bescherming.

Ze zijn geschikt voor elk type motorrijder, maar ze zijn ook te gebruiken voor universeel gebruik. De meeste motor oordoppen zijn bijvoorbeeld ook geschikt voor gebruik op onder andere festivals en met uitgaan. De gehoorbescherming is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten. Ze vormen zich naar de gehoorgang van je oor voor een optimale afsluiting.


Bestel online of bezoek ons in één van onze winkels

Bij Motorkledingstore.nl bestel je eenvoudig jouw nieuwe Alpine gehoorbescherming via onze webshop. Voor een goed product, ben je bij ons aan het juiste adres. Net zoals in onze webshop, is ook het aanbod in onze winkels groot.

Bezoek je ons liever in de winkel? Kom dan eens naar één van onze fysieke vestigingen in Nederland. Onze medewerkers helpen jou graag verder en beantwoorden al je vragen. We zien je graag bij één van onze winkels.

Foto: Footer banner
Foto: Win een cadeaubon!

Schrijf je direct in, maak automatisch kans en mis geen enkele andere tip of actie meer!

Je persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.