Foto: RX-7V

Arai RX-7V

5/5 (3 reviews)

Een topmodel verbeteren is geen sinecure. Toch maakt Arai’s vaandeldrager de RX-7 GP na 7... Lees meer

Maat: XL (61-62)
XS (53-54) Voorraad onbekend
S (55-56) Voorraad onbekend
M (57-58) Voorraad onbekend
L (59-60) Voorraad onbekend
XL (61-62) 1 tot 2 werkdagen
XXL (63-64) Voorraad onbekend
€ 899.01
-30%

€ 628,99

+ gratis verzending

 • Gratis retourneren in de winkel

 • Elke dag persoonlijke service

 • Gratis verzending vanaf €50.-

Specificaties

Naam RX-7V
Model RX-7V
Merk Arai
Kleur Mat Zwart

Beschrijving

Een topmodel verbeteren is geen sinecure. Toch maakt Arai’s vaandeldrager de RX-7 GP na 7 jaar plaats voor de geheel nieuwe en revolutionaire Arai RX-7V. Mannen als Pedrosa, Hayden, Vinales en van der Mark hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van deze helm.

De filosofie achter de nieuwe RX-7V blijft natuurlijk gelijk, een zeer sterke, gladde en ronde buitenschaal voor maximale protectie! Uiteraard voldoet de RX-7V zowel aan de ECE 22-05 en de veel strengere SNELL keuring!

EIGENSCHAPPEN: 

 • VAS vizier systeem, de nieuwe RX-7V is voorzien van het geheel nieuwe Arai VAS vizier systeem (variable axis system) wat inhoud dat het vizier tijdens het openen verschuift. Het draaipunt daalt hierdoor 24 mm zodat de zijkant van de helm nog sterker en gladder gemaakt kan worden.
 • Air wing, de revolutionaire, in de MotoGP ontwikkelde Air Wing kan in vijf verschillende standen worden gezet, zodat bij elke rijpositie de perfecte aerodynamica wordt bereikt. De Air Wing verkleint de luchtweerstand en turbulentie en vermindert het schudden van de helm. Door middel van de Air Wing verbetert het comfort en wordt de haalbare topsnelheid van de motor verhoogd. De Air Wing is zeer eenvoudig te verstellen, ook met handschoenen aan. 
 • Diffuser, Arai’s nieuwste diffuser-ontwerp, die op de RX-7V wordt toegepast, laat meer verse lucht in het interne ventilatiesysteem van de helm stromen. 
 • Interieur, Eco Pure Liner, volledig uitneembaar en wasbaar interieur en wangstukken. De Eco Pure Liner heeft een anti bacteriele werking en zorgt ervoor dat de wangstukken en interieur fris en schoon blijven en geen vervelende geuren gaan aannemen. 
 • Uitneembare binnen spoiler, een flexibele, comfortabele en uitneembare spoiler, geplaatst aan de binnenzijde van het kinstuk, zorgt voor het effectief wegleiden van de adem. Dit gaat het beslaan van het vizier tegen. 
 • Kinventilatie, het gepatenteerde ‘Dual Pivot’ kinventilatie systeem is op alle Arai integraalhelmen terug te vinden. Dit systeem leidt koele lucht naar de rijder of naar het vizier om beslaan van het vizier tegen te gaan. De kinventilatie kan in diverse standen gebruikt worden. 
 • E.R.S., door het Emergency Release System kunnen de wangstukken tijdens het dragen van de helm snel en eenvoudig worden uitgenomen. Dit kan na een crash de kans op letsel door het afnemen van de helm sterk verminderen. 
 • Shield lock, Shield Lock system, vizier sluit/open systeem welke rechtstreeks komt uit de Formule 1 en zorgt voor het eenvoudig openen en sluiten van het vizer. 

Reviews (3)

14-10-2021

Mijn tweede Arai, super tevreden over, zit perfect en weinig lawaai

- Lambert
26-07-2020

Super helm... Zit als gegoten..

- Van der Wal
29-02-2016

geen toelichting gegeven

- Anoniem
Foto: Footer banner
Foto: Win een cadeaubon!

Schrijf je direct in, maak automatisch kans en mis geen enkele andere tip of actie meer!

Je persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.