Motorkoffers

Met een goede motorkoffer creëer je extra bagageruimte op je motor. Handig voor als je naar je werk gaat of spullen mee wilt nemen voor een dagje weg. Met deze extra opberger kom je nooit meer ruimte tekort.

Goede kwaliteit is belangrijk, niet alleen voor opbergruimte, maar ook voor de veiligheid van het montagesysteem. Je moet er namelijk op kunnen rekenen dat deze op zijn plek blijft zitten tijdens het rijden.

Waar opletten bij het kopen van een motorkoffer?

Bij de aankoop van een nieuwe motorkoffer moet je op een aantal aspecten letten. Zeker in Nederland zal je rekening moeten houden met wisselvallig weer, zoals regenbuien of sneeuw. Hierom is het belangrijk dat je je spullen waterdicht kan vervoeren. Ook een goed montagesysteem is van belang. Ook een goed bagagerek is hierin erg belangrijk.

Naast het materiaal en de montagebevestiging, moet je ook letten op het gewenste formaat van de koffer. De koffer moet genoeg ruimte hebben voor je spullen, maar niet onhandig zijn tijdens het rijden. Ook is een slot op de koffer handig, zodat je spullen veilig zijn tegen diefstal.

De keuze van de juiste motorkoffer

Er zijn verschillende typen opbergmogelijkheden op de motor, waarbij een motorkoffer een van de meest voorkomende is. Ze zijn gebruiksvriendelijk, praktisch en ruim. Hierin zijn verschillende types verkrijgbaar.

Topkoffer

Een topkoffer wordt vaak permanent op de motor gemonteerd. Deze wordt veel gebruikt voor het opbergen van een helm of helmen. Daarnaast is een groot voordeel dat je motor niet breder wordt. Zeker wanneer het druk is op de weg en er veel files staan, kan je er met je motor gemakkelijk tussendoor.

Zijkoffer

Een zijkoffer zorgt, in vergelijking met een topkoffer, voor een betere gewichtsverdeling tijdens het rijden. Deze worden gemonteerd aan de zijkanten van de achterzijde van de motor. Hierdoor is de motor ook nog eens makkelijker te hanteren. Ook bieden deze nog extra opbergruimte en worden je spullen beschermd tijdens het rijden.

Naast deze motorkoffers bieden we ook complete koffersets aan. Op zoek naar adapters of accessoires? Ook dan kan je bij Motorkledingstore.nl terecht.

Bestel motorkoffers eenvoudig online

Bij Motorkledingstore.nl vind je in onze diverse selectie aan motorkoffers altijd een koffer die perfect aansluit bij jouw behoeften en smaak. Bekijk onze collectie en bestel eenvoudig online. Zo weet jij zeker dat jij onbezorgd kunt genieten van de motortour terwijl jouw spullen veilig en netjes opgeborgen zijn.

Advies nodig? Kom langs in onze winkel

Met ons team van deskundige medewerkers staan we altijd voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van de motorkoffer die bij jou past. Bij Motorkledingstore.nl streven we naar 100% tevredenheid en als je vragen hebt over onze producten of diensten, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Ook in onze winkel staan onze medewerkers graag voor je klaar om je te voorzien van het meest waardevolle advies.

Foto: Footer banner
Foto: Win een cadeaubon!

Schrijf je direct in, maak automatisch kans en mis geen enkele andere tip of actie meer!

Je persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.