Foto: Caberg

Caberg

Bij het merk Caberg staan veiligheid, stijl en passie centraal. Zo kun jij met een gerust hart en met veel plezier genieten van jouw motorrit. Caberg helmen staan bekend om de hoge kwaliteit en de continue innovaties. Hierdoor bieden zij een uitgebreide lijn aan motorhelmen die de verwachtingen van motorrijders overtreffen.

Caberg helmen van hoge kwaliteit

Caberg is in 1974 opgericht in Italië. De missie was om hoogwaardige motorhelmen te produceren die tegelijkertijd stijl en comfort boden aan alle motorrijders. De meeste Caberg helmen worden nog daadwerkelijk met de hand geproduceerd. Elk aspect van het ontwerp en de productie wordt zorgvuldig overwogen en getest. De helmen zijn door hun hoge kwaliteit zeer populair.


Motorhelmen voorzien van het ECE-keurmerk

Om de kwaliteit te waarborgen, voeren ze diverse testen in laboratoria uit. Alles wordt grondig gecontroleerd om te kunnen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Door het uitvoeren van diverse testen kunnen ze de kwaliteit waarborgen en de veiligheid van rijders maximaliseren. Daarnaast voldoen alle producten aan de Europese ECE-normen met het bijbehorende keurmerk.


Dit betekent dat de Caberg helmen zijn getest en goedgekeurd volgens de strenge voorschriften van de Europese regelgeving. Deze voorschriften zorgen ervoor dat de producten optimale bescherming kunnen bieden in diverse omstandigheden. Motorrijders kunnen vertrouwen op de motorhelmen van Caberg en veilig, comfortabel en stijlvol de weg op gaan.


Caberg: Plezier voor elke motorrijder

Er wordt gebruikgemaakt van geavanceerde materialen en productietechnieken. De artikelen worden gemaakt met het oog op bescherming, duurzaamheid en comfort. Ze willen namelijk de motorrijder een ultieme rijervaring kunnen bieden met bovenstaande punten hoog in het vaandel. Ze spelen in op de behoeften en verwachtingen van motorrijders. Tegelijkertijd voldoen ze aan de hoogste veiligheidsnormen.


Caberg is altijd een voorloper geweest in de productie. Ze zijn het tweede merk geweest dat de systeemhelm op de markt bracht en één van de eerste merken die een systeemhelm inclusief zonnevizier introduceerde. Met deze innovaties en geavanceerde technologieën kunnen motorrijders het hele jaar door plezier hebben van het motorrijden. Of je nu de stad doorkruist, over de snelweg rijdt of onbekende wegen verkent, met een Italiaanse kwaliteitshelm kun jij alle omstandigheden aan.


Een goede prijs-kwaliteitverhouding

Caberg motorhelmen zijn betaalbaar en vallen tegelijkertijd op met de ontwerpen. Ze hebben een goede prijs-kwaliteitsverhouding en het assortiment is zeer uitgebreid. Zo kun je goedkope helmen vinden, maar ook luxe systeemhelmen waar motorrijders gemakkelijk het hele jaar plezier van kunnen hebben. Ook bieden ze klassieke jethelmen en integraalhelmen. Door continue innovatie, hebben zij laatst de meest ventilerende integraalhelm op de markt gebracht.


Neem gerust contact met ons op

Heb je vragen over de Caberg producten of ben je ergens naar op zoek? Neem gerust contact op met Motorkledingstore. Onze medewerkers staan graag voor jou klaar en delen jouw passie voor motorrijden. Ons team bestaat uit motorrijders en we geven jou graag professioneel advies en informatie over het assortiment.


Ook ben je van harte welkom om ons te bezoeken in één van onze vestigingen in Nederland. Wij bieden hier het grootste aanbod van Nederland. Zo is er altijd wel een artikel dat bij jou past en kun jij met veel plezier genieten van jouw motorrit.

Foto: Footer banner
Foto: Win een cadeaubon!

Schrijf je direct in, maak automatisch kans en mis geen enkele andere tip of actie meer!

Je persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.