Foto: D3O

D3O

Als het gaat om motorrijden, staat veiligheid altijd voorop. Geen enkel aspect van motorrijden mag worden genegeerd, en dat geldt zeker voor beschermende uitrusting. Een naam die synoniem staat voor vooruitstrevende veiligheidstechnologie in de wereld van motorkleding is D3O. Met een focus op innovatie en prestaties hebben ze een reputatie opgebouwd als een pionier op het gebied van beschermende materialen.

De geschiedenis van D3O

D3O, opgericht in 2001, heeft zijn sporen verdiend als een toonaangevende leverancier van schokabsorberende materialen. Het bedrijf heeft zijn oorsprong in de Verenigde Staten, maar is al snel uitgegroeid tot een wereldwijd erkend merk in de motorsport- en beschermingsindustrie. Door voortdurende innovatie en samenwerking met toonaangevende merken in de sector hebben ze de normen voor beschermende uitrusting verlegd en de verwachtingen van motorrijders overtroffen.


Technologie en innovatie

De kern van D3O's succes ligt in zijn unieke technologie. De gebruikte materialen zijn flexibel in normale omstandigheden, maar bieden buitengewone bescherming bij impact. Dit wordt bereikt door de moleculaire structuur van het materiaal, die onder invloed van kracht samensmelt om energie te absorberen en de impact te verspreiden. Deze eigenschappen maken de materialen ideaal voor gebruik in motorkleding, waar comfort en bescherming van vitaal belang zijn.


Assortiment van D3O protectie

D3O biedt een breed scala aan beschermingsproducten voor motorrijders, waaronder rugprotectie en andere losse protectoren, zoals schouder-, knie-, elleboog- en heupprotectie.


D3O rugprotectoren

De rugprotectoren zijn ontworpen om maximale bescherming te bieden zonder in te leveren op comfort. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten om aan de maten van verschillende rijders te voldoen.


D3O elleboog-, schouder- en kniebeschermers

De elleboog-, schouder- en kniebeschermers zijn ontworpen om essentiële bescherming te bieden voor deze kwetsbare gebieden. Ze zijn lichtgewicht en flexibel, zodat ze gemakkelijk kunnen worden geïntegreerd in verschillende soorten motorkleding.


D3O heupprotectoren

Hier graag een kort stukje voor schrijven net als hierboven

Heupprotectoren van D3O zijn de beste in zijn soort. Ze zijn flexibel, comfortabel en licht, zonder dat je inlevert op bescherming bij impact. Deze protectoren zijn CE level 1 gekeurd.


Voordelen van D3O

Het gebruik van D3O protectie biedt verschillende voordelen vanwege de unieke eigenschappen en toepassingen van beschermende uitrusting voor motorrijders. Hier zijn enkel van de belangrijkste voordelen:


  • Flexibiliteit: de materialen zijn flexibel en comfortabel, waardoor rijders vrij kunnen bewegen zonder beperkingen.
  • Lichtgewicht: Ondanks hun indrukwekkende beschermende eigenschappen zijn de producten lichtgewicht en veroorzaken ze geen extra belasting tijdens het rijden.
  • Impactbescherming: De materialen bieden uitstekende bescherming tegen impact, waardoor het risico op letsel bij een val aanzienlijk wordt verminderd.

Voor de veiligheid van motorrijders over de hele wereld

D3O streeft ernaar om de veiligheid van motorrijders over de hele wereld te verbeteren door middel van innovatieve bescherming technologieën. Door voortdurend te blijven innoveren en samen te werken met de beste merken in de sector, blijft dit merk de norm bepalen voor beschermende uitrusting in de motorsport. Met een passie voor veiligheid en prestaties blijven zij een onmisbare partner voor elke moderne motorrijder.


Kom langs in één van onze winkels

Als het gaat om beschermende uitrusting voor motorrijders, staat dit merk synoniem voor innovatie, prestaties en veiligheid. Met zijn gepatenteerde materialen en voortdurende streven naar perfectie heeft D3O een blijvende indruk achtergelaten op de motorsportindustrie.


Bij Motorkledingstore zijn we er dan ook uitermate trots op dit merk in ons assortiment te hebben. Bestel eenvoudig via onze webshop of kom langs in één van onze winkels. Al onze winkels zijn 7 dagen per week geopend!

Foto: Footer banner
Foto: Win een cadeaubon!

Schrijf je direct in, maak automatisch kans en mis geen enkele andere tip of actie meer!

Je persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.