SPORT PRO LEATHER JACKET -

Dainese SPORT PRO LEATHER JACKET

Sport Pro is het Dainese premium rundleer jack met een sportieve pasvorm. Met een slanke pasvor... Lees meer

Maat: 62
62 momenteel uitverkocht
64 momenteel uitverkocht

€ 499,95

+ gratis verzending

 • Dit product is in deze kleur en maat combinatie momenteel uitverkocht.
 • Gratis retourneren in de winkel

 • 14 dagen bedenktijd

 • Gratis verzending vanaf €50.-

Specificaties

Naam SPORT PRO LEATHER JACKET
Model 1533867
Merk Dainese
Kleur Zwart-Wit

Beschrijving

Sport Pro is het Dainese premium rundleer jack met een sportieve pasvorm. Met een slanke pasvorm is het ontworpen voor diegenen die op zoek zijn naar een atletisch gesneden kledingstuk dat de bewegingen en rondingen van het lichaam van de rijder kan volgen. De specifieke pasvorm op de borst, schouders en nek zorgt voor een kledingstuk dat unieke ergonomie, comfort en lichtheid biedt. Bescherming komt in de vorm van Pro Armor-inzetstukken op de schouders die zowel flexibiliteit als lichtheid garanderen. Pro Armor werkt in synergie met de verwisselbare aluminium schouderplaten, een kenmerk van Dainese sportproducten, die de beste bescherming bieden tegen schokken en het glijden over het asfalt ondersteunen bij een val. In tegenstelling tot plastic materialen biedt metaal een uitstekende slijtvastheid, degradeert het niet tijdens het glijden en veroorzaakt het geen gevaarlijk rollen of draaien van de verbinding. Gecertificeerde composiet inzetstukken beschermen de ellebogen. De veiligheidsuitrusting wordt aangevuld met zakken voor een rugbeschermer van model G en borstbeschermers. Ventilatieopeningen en extractors die met ritsen kunnen worden geopend en gesloten, zorgen voor maximaal comfort op de heetste dagen.

Accessoires

AGV
-10%
Zonnevizier ISV (K-5, K-3 SV, Horizon, Skyline, Compact, K5-Jet) Zonnevizier ISV (K-5, K-3 SV, Horizon, Skyline, Compact, K5-Jet) Zonnevizier ISV (K-5, K-3 SV, Horizon, Skyline, Compact, K5-Jet) Zonnevizier ISV (K-5, K-3 SV, Horizon, Skyline, Compact, K5-Jet) Zonnevizier ISV (K-5, K-3 SV, Horizon, Skyline, Compact, K5-Jet) Zonnevizier ISV (K-5, K-3 SV, Horizon, Skyline, Compact, K5-Jet) Zonnevizier ISV (K-5, K-3 SV, Horizon, Skyline, Compact, K5-Jet)
AGV

Zonnevizier ISV (K-5, K-3 SV, Horizon, Skyline, Compact, K5-Jet)

€ 51,95

€ 46,76

AGV
Vizier GT2 (K-5, K-3 SV, K1) Vizier GT2 (K-5, K-3 SV, K1) Vizier GT2 (K-5, K-3 SV, K1) Vizier GT2 (K-5, K-3 SV, K1) Vizier GT2 (K-5, K-3 SV, K1) Vizier GT2 (K-5, K-3 SV, K1) Vizier GT2 (K-5, K-3 SV, K1)
AGV

Vizier GT2 (K-5, K-3 SV, K1)

€ 67,46

Gerelateerde producten

REV'IT!
Micro
REV'IT!

Micro

€ 34,99

Noizezz
Orange gehoorbescherming
Noizezz

Orange gehoorbescherming

€ 24,95

Win een cadeaubon!

SCHRIJF JE DIRECT IN, MAAK AUTOMATISCH KANS EN MIS GEEN ENKELE ANDERE TIP OF ACTIE MEER!

Je persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.