Foto: Falco

Falco

Falco is bekend geworden door het ontwerpen en produceren van motorschoenen en motorlaarzen. Ze combineren design en functionaliteit en het schoeisel is ontworpen om veiligheid en stijl te bieden tijdens het motorrijden. Het is een toegankelijk merk dat zowel een assortiment biedt voor dames als heren. Bij Motorkledingstore ontdek je deze populaire producten eenvoudig online.

Falco voor veiligheid en stijl tijdens het motorrijden

Falco is al meer dan 30 jaar een grote speler op het gebied van motorschoenen en motorlaarzen. Ze hebben oog voor kwaliteit. Niet voor niets zijn ze wereldwijd uitgegroeid tot een populair merk onder verschillende soorten motorrijders. Ze staan bekend om Italiaans vakmanschap en technische expertise. Of je nu net begint met rijden of een professioneel motorrijder bent, Falco motorschoenen zijn een betrouwbare keuze.


Het merk combineert veiligheid met stijl. Alle producten worden gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaam en comfortabel zijn. Veiligheid staat dan ook voorop. Alle producten worden ontworpen met de nieuwste technologieën om maximale bescherming te kunnen bieden. Op deze manier ga jij altijd beschermd op weg, zonder dat je in hoeft te leveren op stijl.


Het assortiment van Falco motorlaarzen en motorschoenen bij Motorkledingstore

Het merk biedt voor zowel dames als heren een breed assortiment. Ze hebben oog voor design en bieden verschillende stijlen die perfect aansluiten bij jouw persoonlijke smaak en motoruitrusting. Door de toewijding aan kwaliteit, stijl en veiligheid zijn de Falco motorlaarzen en motorschoenen een topkeuze voor motorrijders over de gehele wereld.


Falco motorschoenen

De Falco motorschoenen zijn casual en voorzien van extra bescherming rondom de belangrijkste delen van de voet. Door authentiek vakmanschap en het gebruik van de nieuwste technologieën bieden ze een kwalitatief aanbod voor alle disciplines van de motorsport.


Falco motorlaarzen

Het doel is om een compleet aanbod te bieden dat voldoet aan de hoogste vorm van kwaliteit met het behoud van de persoonlijke stijl van de diverse rijders. Om deze reden bieden we dan ook kwalitatieve en stijlvolle Falco motorlaarzen. Bij Motorkledingstore kun je kiezen uit tour laarzen of chopper laarzen. Beide varianten staan bekend om het bieden van optimale bescherming met stijlvolle ontwerpen.


Aandacht voor kwaliteit en design

Falco streeft ernaar om producten te leveren die functioneel en beschermend zijn, maar ook stijlvol en aantrekkelijk. Je bent beschermd tegen uitdagingen op de weg. Tegelijkertijd vind je gemakkelijk een stijl die past bij jouw persoonlijke smaak en motoruitrusting.


Het merk is niet voor niets een populaire keuze onder verschillende type motorrijders wereldwijd. Bij Motorkledingstore ontdek je de nieuwste trends en technologieën op het gebied van de perfecte motoruitrusting. Door design en bescherming te combineren, ben jij niet alleen veilig op weg, maar zie je er ook nog eens stijlvol uit.


Bestel gemakkelijk online of kom langs!

Maak je gereed om jouw motoravontuur nog mooier te maken en bestel eenvoudig de producten van Falco online bij Motorkledingstore. Wij hebben alles in huis om jouw motorervaring nog mooier te maken. Kom langs in één van onze vestigingen in Apeldoorn, Breda, Eindhoven, Capelle aan den IJssel of Vianen. Wil je meer informatie over onze producten? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag.

Foto: Footer banner
Foto: Win een cadeaubon!

Schrijf je direct in, maak automatisch kans en mis geen enkele andere tip of actie meer!

Je persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.