Forma

Forma

Hieronder vindt u alle categorieën waarin zich producten bevinden van het merk Forma.

Forma is de eerste fabrikant die Outdry-technologie introduceert voor motorlaarzen. Outdry blokkeert regenwater direct aan de buitenzijde van de laars, net als een directlaminaat motorpak. Deze geavanceerde technologie is afkomstig uit de outdoorwereld waar het zorgde voor een ware revolutie in waterdichtheid.

Outdry is een gepatenteerde technologie waarmee het waterdichte membraan in een verwarmde drukcabine wordt gelamineerd met het buitenmateriaal van de motorlaars. Het driedimensionaal gevormde Outdry-membraan is naadloos en wordt voor ieder model en maat apart geproduceerd. Het Outdry-membraan vormt na de verwerking dus één geheel met de buitenmateriaal. Regenwater en vuil worden direct geblokkeerd en afgevoerd.

OUTDRY MOTORLAARZEN

Bij conventionele waterdichte motorlaarzen kunnen de ruimtes tussen het buitenmateriaal en het membraan vollopen met water. Naast het extra gewicht en de lange droogtijd is er nog een belangrijk nadelig aspect: het water blokkeert de ademende werking van het membraan. Transpiratie kan niet meer worden afgevoerd en veroorzaakt een klam gevoel. Daarnaast koelt het lichaam hierdoor nog sneller af tijdens de rit. Met Outdry blijven de laarzen echter te allen tijde droog, licht en goed ademen.

Kom de diverse Forma-motorlaarzen met Outdry-technologie bekijken en passen en overtuig jezelf bij MotorkledingOutlet.

Win een cadeaubon!

SCHRIJF JE DIRECT IN, MAAK AUTOMATISCH KANS EN MIS GEEN ENKELE ANDERE TIP OF ACTIE MEER!

Je persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.