Foto: Furygan

Furygan

Furygan is een Frans merk dat staat voor hoogwaardige en kwalitatieve motorkleding en -accessoires. Het merk onderscheidt zich, vanaf het begin, vanwege zijn knowhow, passie en de hoge veiligheidsnormen. Bij Motorkledingstore vind je een ruim assortiment en we zorgen er graag voor dat jij veilig en met veel plezier de weg op kunt.

Furygan: Handgemaakt in Frankrijk

Het Franse merk Furygan is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige motorkleding en -accessoires. Het is opgericht in 1969 door Jacques Seguara en is uitgegroeid tot één van de grootste namen in de motorindustrie. Jacques was net als zijn ouders ambachtslieden. Hij was leertechnicus en wilde zijn kennis continu uitbreiden om zijn eigen bedrijf neer te zetten, met de focus op motorrijden.


Een deel van de producten wordt nog steeds met de hand gemaakt in Frankrijk. Aandacht voor detail staat namelijk centraal en om deze reden wordt bij bepaalde items gekozen voor traditionele methoden. Met de methodes van Furygan kunnen ze een hoge kwaliteit garanderen. Dit draagt bij aan de hoge reputatie van het merk en staan ze voor passie, toewijding en uitmuntendheid.


De passie en toewijding van Furygan

Furygan blijft zich tot op de dag van vandaag verder ontwikkelen. Ze hebben zich opnieuw geconcentreerd op de ontwikkeling van technische kleding voor motorrijders. Tegenwoordig is het merk leider van de Franse markt en blijven ze verder groeien op de internationale markt. Ze zijn betrokken bij de bescherming van motorrijders, ongeacht of dit nu op de weg, op het circuit of op onverharde wegen is.


Momenteel wordt het merk in meer dan 50 landen gedistribueerd en beschikken ze over twee fabrieken. Eén fabriek is gevestigd in Frankrijk en de andere is gevestigd in Tunesië. Vanuit de passie en toewijding van alle zorgvuldig geselecteerde medewerkers blijven ze zich verder innoveren.


Ruim assortiment van Motorkledingstore

Bij Motorkledingstore vind je een ruim assortiment aan Furygan motorkleding, -schoenen en -handschoenen. De oprichting van het merk begon allemaal met beschermende handschoenen en Jacques wilde het motorrijden hiermee associëren. Vanuit deze passie is alles begonnen en hedendaags bieden zij nog steeds een ruim aanbod aan handschoenen. Zo vind je handschoenen voor elk seizoen:

- Doorwaai handschoenen

- Voor- en najaar handschoenen

- Zomer motorhandschoenen

- Winter motorhandschoenen


Kwalitatieve motorkleding en -schoenen

Naast handschoenen biedt het merk ook diverse motorschoenen en tourlaarzen. Of je nu op zoek bent naar casual motorschoenen of sportieve motorschoenen, je vindt het eenvoudig bij dit kwalitatieve en prachtige merk.

Ook voor motorkleding kun je elk seizoen terecht bij Furygan. Zo bieden we textiele motorbroeken en textiele motorjassen. Maar ook diverse leren motorjassen. Ook voor andere benodigdheden kun je bij ons terecht, zoals voor kneesliders, airbagvesten en onderhoudsmiddelen. Veiligheid, comfort en stijl staat bij Motorkledingstore namelijk altijd voorop.


Bestel eenvoudig online of kom langs in één van onze winkels

Bij Motorkledingstore vind je het grootste aanbod van Nederland. Je kunt eenvoudig online bestellen en je profiteert van gratis verzending vanaf €50,-.


Wil je liever de kleding eerst passen of de artikelen in het echt bekijken? Ook dat is mogelijk. Je bent van harte welkom in één van onze winkels in Nederland. Wij staan graag voor je klaar en helpen je graag verder met jouw aankoop.

Foto: Footer banner
Foto: Win een cadeaubon!

Schrijf je direct in, maak automatisch kans en mis geen enkele andere tip of actie meer!

Je persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.