Foto: Kriega

Kriega

Het hoogwaardige merk Kriega is opgericht in 2000 door productontwerpers en motorliefhebbers. Het merk heeft een sterke reputatie opgebouwd als het gaat om het meenemen van bagage op de motor. Dit komt door de functionele ontwerpen van de hoogste kwaliteit. Ontdek het uitgebreide aanbod van Kriega op Motorkledingstore.nl en ga comfortabel op pad met de motor!

Het kwaliteitsmerk Kriega

De oprichters van Kriega merkte op dat er een gebrek was aan hoogwaardig ontworpen bagagesystemen voor motorrijders. Hierin zagen zij een gat in de markt. Ze wilden hoogwaardige bagagesystemen ontwerpen die speciaal voor motorrijders waren. Dit was het doel vanaf moment één. Tot op de dag van vandaag zijn zij hier niet van afgeweken.


Met dit doel hebben zij een hoge reputatie opgebouwd vanwege de hoge kwaliteit en functionaliteit. Vooral in Engeland, waar het bedrijf is opgericht, hebben zij een enorme naam opgebouwd. Momenteel worden de producten verkocht in meer dan 40 landen.
Door de enorme passie van het team zijn zij zeer succesvol geworden. Kriega staat momenteel aan de top van de markt op het gebied van kwaliteit en gebruikerstevredenheid.


De motorbagage oplossingen van Kriega

De reputatie van Kriega is ontstaan, omdat de motor rugzakken zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit en functionaliteit. Ze vormen namelijk geen belemmeringen tijdens het rijden. Er wordt gebruikgemaakt van speciale constructiebanden die het gewicht als het ware op de borst draaien. Hierdoor heb jij er geen last van tijdens het sturen. Je kunt gemakkelijk jouw bagage meenemen, zonder enig ongemak.


Door de hoogwaardige kwaliteit, functionaliteit en onderscheidende vormgeving is Kriega hét motormerk wanneer je op zoek bent naar een kwalitatief bagagesysteem. Je ervaart volledige bewegingsvrijheid in elke positie op de motor. Daarnaast kunnen veel tassen ook nog uitgebreid worden met extra modules, mocht er meer opslagruimte nodig zijn.


De collectie bij Motorkledingstore

Met onze grote collectie aan bagagemogelijkheden, kun jij comfortabel genieten van jouw motorrit. We bieden verschillende oplossingen, waardoor jij zonder belemmering van een tas kunt genieten van het rijden. De banden van de motor rugzakken zijn speciaal gevormd, waardoor deze niet schuren bij de oksels. Zo word jij niet verhinderd bij het sturen, maar kun je wel al jouw spullen meenemen.

- Motor rugzakken: Een essentieel accessoire voor iedere motorrijder gemaakt van de beste materialen.

- Heuptassen en beentassen: De uitkomst wanneer je extra opbergplekken nodig hebt.

- Zadeltassen: Te monteren op de buddyseat van jouw motor.

- Tanktassen: Handig om kleine spullen te vervoeren op de motor.


Daarnaast bieden we nog diverse andere oplossingen, zoals spanbanden. Deze zijn ideaal voor het bevestigen van diverse materialen. Ook bieden we adapters en accessoires en overige artikelen, zoals een drinkreservoir.


Bestel direct online!

Via onze website koop je heel eenvoudig jouw nieuwe Kriega product online! Daarnaast kun je ook langskomen in één van onze winkels. Ons team staat graag voor je klaar met deskundig advies. Bij ons ben je 7 dagen per week welkom. We hebben winkels in Eindhoven, Apeldoorn, Breda, Vianen en Capelle aan den IJssel.


Heb je nog vragen of ben je op zoek naar meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen jou graag verder en voorzien jou graag van informatie, gericht op jouw situatie.

Foto: Footer banner
Foto: Win een cadeaubon!

Schrijf je direct in, maak automatisch kans en mis geen enkele andere tip of actie meer!

Je persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.