Foto: MotoGirl

MotoGirl

Onder onze vrouwelijke motorrijders is MotoGirl een geliefd merk. Er wordt veel waarde gehecht aan kwaliteit en veiligheid. Dit wordt gecombineerd met een stijlvol design, met het oog op de maatvoering en pasvorm. Het merk is opgericht dóór vrouwen en speciaal vóór vrouwen gemaakt. MotoGirl motorkleding is veilig, slijtvast en gemaakt van hoogwaardige materialen. Het merk is al jaren populair onder vrouwelijke rijders.

MotoGirl Kleding

De missie van MotoGirl

Het merk is opgericht in Groot-Brittannië door een vrouwelijke motorliefhebber die gefrustreerd was door het gebrek aan stijlvolle en comfortabele motorkleding voor vrouwen. In 2015 is het bedrijf opgericht en sindsdien bieden ze een uitgebreide collectie aan motorkleding. Het merk is vóór en dóór vrouwen opgericht. De missie van MotoGirl is om vrouwen, van alle soorten en maten, te voorzien van veilig en comfortabel zittende motorkleding.


De collectie MotoGirl motorkleding

Bij deze Britse fabrikant staat kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Er wordt hierbij specifiek gekeken naar de maatvoering en de pasvorm van de motorkleding. De kleding van MotoGirl is casual, waardoor deze ook in het dagelijks leven en op het werk goed te dragen zijn. Het is zeer onopvallend, waardoor niemand zal merken dat je net van de motor afgestapt bent. Zo kun je gewoon in jouw motorjeans of motorlegging binnenstappen op kantoor of op je gemak iets drinken of eten op het terras.


De motorjeans zijn comfortabel, stijlvol en ook nog eens zeer functioneel. Het is de perfecte uitkomst voor de casual motorrijdster. Dankzij het gebruik van zeer slijtvaste materialen kan jij veilig en stijlvol de weg op.


Protectie van hoogwaardige materialen

Door het gebruik van slijtvaste materialen is het niet alleen een stijlvolle keuze, maar ook een zeer functionele en veilige keuze. Om te zorgen dat jij beschermd en veilig op pad kunt gaan, heeft MotoGirl gekozen voor hoogwaardige en slijtvaste materialen zoals Kevlar.


Veilig, comfortabel en modieus op de motor

Kevlar is een slijtvaste aramide laag, die geplaatst wordt op de impactzones van het kledingstuk. De impactzones bij motorkleding zijn de knieën, heupen, schouders en ellebogen. Elke uitrusting is UKCA- en CE-getest en voldoet zo aan de wettelijke veiligheidseisen.


MotoGirl biedt jou, als stoere motorrijdster, de mogelijkheid om tegelijkertijd je vrouwelijkheid te tonen en goed beschermd op pad te gaan. Op deze manier kan iedereen zich veilig, comfortabel en modieus voelen bij het dragen van de motorkleding.


Bestel eenvoudig online

Weet jij al precies naar welk artikel je op zoek bent? Bestel dan eenvoudig online via onze webshop. Je profiteert bij ons al van gratis verzending vanaf €50 en je hebt keuze uit het grootste aanbod van Nederland. Liever eerst de kleding in het echt bekijken en passen? Dat is ook mogelijk.

Bij Motorkledingstore bieden we een ruime collectie van meer dan 10.000 artikelen, die direct uit voorraad leverbaar zijn. Bezoek ons in één van onze vijf winkels. Onze medewerkers staan voor je klaar en geven je graag advies, op basis van hun eigen persoonlijke ervaring en deskundigheid. Ze hebben namelijk allemaal een passie voor motorrijden en helpen jou graag met de aanschaf van jouw nieuwe motoruitrusting.

Foto: Footer banner
Foto: Win een cadeaubon!

Schrijf je direct in, maak automatisch kans en mis geen enkele andere tip of actie meer!

Je persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.