Kinderkleding

Beschermende motorkleding voor kinderen

Optimaal beschermende motorkleding is voor kinderen minstens zo belangrijk als voor volwassenen. Daarom hebben we in onze outlet ook speciaal voor kids een ruim assortiment aan motorpakken, motorjassen en -broeken, handschoenen en kinderhelmen.

MotorkledingStore.nl is jouw one-stop-shop, waar je alle benodigde kleding voor op de motor kunt kopen. Dus ook voor je kind: onze online kinder motorkleding collectie is namelijk afgestemd op zowel jongens als meisjes. Kies bijvoorbeeld een stoer motorpak van Booster, dat bovenal een optimale bescherming biedt. Of een kleurrijke kinderhelm. Er is volop keuze!

Met een passend motorpak zit je kind veilig achterop op de motor

Natuurlijk is het leuk om samen met je zoon of dochter een ritje op de motor te maken. Daarom zijn er ook speciale motorpakken voor kinderen te koop. Maar het is wel ontzettend belangrijk om de veiligheid van je kind in acht te nemen. Let altijd op de volgende punten:

  • Beschik je over alle benodigde motorkleding voor je kind?
  • Heeft je zoon of dochter een eigen zitplek met rugsteun en voetsteun waar hij/zij bij kan?
  • Weet je kind goed wat het inhoudt om achterop een motor te zitten?
  • Heeft je kind voldoende lichaamscontrole (kan hij/zij zich bijvoorbeeld goed vasthouden en meeleunen in bochten)?

Over het algemeen wordt geadviseerd om kinderen met de leeftijd tussen de 10 en 12 jaar achterop de motorfiets mee te nemen. Zorg uiteraard wel voor passende motorkleding, zoals een kinder motorpak, of losse motorjas en motorbroek, evenals een goedgekeurde kinderhelm voor op de motor.

Ook bij kinderen moet motorkleding perfect passen

Koop altijd goed passende kinder motorkleding. Het is natuurlijk verleidelijk om een grotere maat te kopen, omdat je kind nog volop in de groei is. Maar als de motorbroek of motorjas te groot is, zitten de protectiestukken niet op de juiste plaats. Het motorpak biedt dan geen optimale bescherming. Kies ook voor een lichte kinder motorhelm in de juiste maat, dat goed om het hoofd aansluit.

Crosskleding voor kinderen

Motorcross is ook voor kinderen een uitdagende sport. Meisjes en jongens vanaf 5 jaar kunnen al terecht bij een motorcrossclub. Kleine kids beginnen meestal op een minimotor of op een quad. Als ze wat ouder zijn gaan ze rijden op een echte crossmotor. Kinderen mogen alleen met beschermende kinder motorkleding op een cross-circuit rijden. De volgende crosskleding is verplicht: een crosshelm, motorhandschoenen, bodyprotector, cross-shirt, -broek en -laarzen.

In ons online motorkleding assortiment vind je ook alle kinder crosskleding en -helmen, zoals bijvoorbeeld een crosshelm voor kinderen. Kortom, bij MotorkledingStore.nl vind je ook alle MX-kleding, die je nodig hebt om je kind veilig op het parcour te laten rijden.

Waarom zou je kinder motorkleding in onze outlet kopen?

MotorkledingStore.nl is dé online winkel voor goedkope motoroutfits. Bij ons vind je daarom ook de scherpste aanbiedingen op beschermende motorkleding voor kids. Wij bieden namelijk het grootste outlet-assortiment van Nederland. Je kunt dus in een keer je eigen motorkleding en een outfit voor je kind kopen.

Bovendien voeren wij uitsluitend bekende merken, waarvan de kleding door grootschalige inkoop ook nog eens verrassend voordelig geprijsd is. Bestel alle benodigde kleding vandaag nog in onze outlet, zodat je snel en goed beschermd met je kind op de motor kunt stappen.

Foto: Footer banner
Foto: Win een cadeaubon!

Schrijf je direct in, maak automatisch kans en mis geen enkele andere tip of actie meer!

Je persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.