Airbagvesten

Airbags zijn al jarenlang verplicht in auto’s. Tegenwoordig zijn airbags voor motorrijders bezig aan een opmars. Van simpele varianten tot hightech vesten die als standalone gedragen kunnen worden: in ons assortiment zijn alle soorten vertegenwoordigd. Hierdoor heb je meer dan voldoende opties om uit te kiezen. Bekijk de airbagvesten online of kom ze passen en ervaren in een van onze winkels. Twijfel je over het type vest dat voor jou geschikt is? Neem contact met ons op of vraag het een van onze vriendelijke medewerkers tijdens je bezoek.

1-17 van 17 producten
Foto: RST
-20%
Foto: Axiom Airbag motorjas textiel
RST

Axiom Airbag motorjas textiel

€ 299,95

€ 239,-

Foto: REV'IT!
Foto: Avertum Tech Air Airbagvest
REV'IT!

Avertum Tech Air Airbagvest

€ 699,99

Foto: Dainese
-25%
Foto: SMART JACKET LS
Dainese

SMART JACKET LS

€ 759,95

€ 569,99

Foto: RST
-20%
Foto: Sabre Airbag jas textiel
RST

Sabre Airbag jas textiel

€ 549,94

€ 439,-

Foto: Dainese
-25%
Foto: Smart Airbag vest V2
Dainese

Smart Airbag vest V2

€ 669,95

€ 502,99

Foto: Dainese
-25%
Foto: SMART JACKET
Dainese

SMART JACKET

€ 599,95

€ 449,99

Foto: Furygan
-21%
Foto: Airbag System Black
Furygan

Airbag System Black

€ 399,95

€ 315,-

Foto: RST
-20%
Foto: Fusion Leren Airbag Jas
RST

Fusion Leren Airbag Jas

€ 549,95

€ 439,-

Foto: Dainese
-25%
Foto: SMART JACKET V2 WOMAN
Dainese

SMART JACKET V2 WOMAN

€ 669,95

€ 502,99

Foto: Dainese
-25%
Foto: SMART JACKET WOMAN
Dainese

SMART JACKET WOMAN

€ 599,95

€ 449,99

Foto: RST
-20%
Foto: Pro Series Adventure-x Airbag
RST

Pro Series Adventure-x Airbag

€ 599,99

€ 479,-

Foto: Alpinestars
Foto: TECH-AIR RACE-e SYSTEM
Alpinestars

TECH-AIR RACE-e SYSTEM

€ 1.099,95

Foto: RST
-20%
Foto: Paragon 6 Airbag Jas Textiel
RST

Paragon 6 Airbag Jas Textiel

€ 599,94

€ 479,-

Foto: Bering
Foto: C-Protect Air Airbagvest
Bering

C-Protect Air Airbagvest

€ 419,99

Foto: Dainese
Tijdelijk uitverkocht
Foto: SMART JACKET LS SPORT
Dainese

SMART JACKET LS SPORT

€ 849,95

Foto: Alpinestars
-5%
Tijdelijk uitverkocht
Foto: Tech-air Race Vest
Alpinestars

Tech-air Race Vest

€ 1.199,95

€ 1.139,95

Foto: MotoAirbag
Tijdelijk uitverkocht
Foto: V2.0
MotoAirbag

V2.0

€ 749,95

Airbagvest kopen voor op de motor

Airbagvesten zijn de ultieme veiligheidsupgrade. Ze beschermen je bovenlichaam bij een val- of glijpartij. Als je valt dan detecteert het systeem binnen milliseconden de impact en blaast het vest zich op op de schouders, rug, borst en heupen om de klap zoveel mogelijk op te vangen. Botbreuken of andere verwondingen kunnen hierdoor voorkomen worden. De motor airbagvesten zijn onder te verdelen in twee groepen: vesten die standalone werken en varianten die uitklappen wanneer het bevestigingskoord getriggerd wordt.

Standalone airbags

Standalone airbags functioneren onafhankelijk en zonder gebruik van sensoren op de motor. Het voordeel hiervan is dat je de vrijheid hebt om motor te rijden op ieder moment en op elke ondergrond. Het is niet meer nodig om je motor te koppelen aan een specifiek airbagsysteem.

Universele airbagvest

Het universele airbagvest is te dragen over de eigen motorjas heen en daardoor voor elk type jacket geschikt. Doorgaans wordt het vest getriggerd doordat het koord dat op de motor bevestigd is, afgaat bij een valpartij. Veelal wordt deze getriggerd door een koord dat op de motor bevestigd is en gaat af in het geval van een valpartij. De universele airbags zijn een goedkopere optie.

De voordelen van een airbagvest

Het dragen van een airbagvest levert je als motorrijder verschillende voordelen op. Zo kies je voor een optimale bescherming tijdens het motorrijden. Ook draagt het bij aan een verhoogd zelfvertrouwen. Daarnaast zitten de vesten erg comfortabel. Tijdens het rijden heb je er geen last van. Hierdoor heb je onderweg geen last van vervelende afleidingen en blijf je gefocust. Je aandacht komt elders, de weg en het verkeer, beter van pas.

De verschillende types uit ons assortiment

Motorkledingstore.nl biedt kwalitatieve airbagvesten aan voor zowel dames als heren. De vesten zijn afkomstig van de beste motormerken zoals Alpinestars, Bering en Dainese. De airbagvesten van Alpinestars, de Tech-Air standalone, zijn geschikt en compatibel voor de motorjassen van dit merk. Ze dienen in de motorjas zelf gedragen te worden. Er is geen verbinding met de motor en zelfs de sensoren zijn allemaal verwerkt in het vest. Dit draagt bij aan een aangenamer draagcomfort en betere bescherming tijdens een ongeluk.

Advies nodig? Bezoek de winkel

Het kopen van een geschikt airbagvest is een investering. Vanzelfsprekend wil je de juiste aankoop doen. Maar welk vest is voor jou geschikt en hoe werkt het? Onze medewerkers leggen je alles uit en informeren je uitgebreid over het gebruik van een motor airbagvest tijdens een bezoek aan onze winkel. We hebben verkooppunten in Breda, Eindhoven, Vianen en Capelle aan den IJssel. Zo weet je zeker dat je het vest op de correcte manier in gebruik neemt. Direct online bestellen doe je via onze webshop. Je profiteert bij aankoop van het vest van gratis verzending.

Foto: Footer banner
Foto: Win een cadeaubon!

Schrijf je direct in, maak automatisch kans en mis geen enkele andere tip of actie meer!

Je persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.