Regenkleding

Zeker in een land als Nederland is het bijzonder belangrijk om regenkleding op de motor te dragen: ons klimaat is namelijk behoorlijk onvoorspelbaar. Goede regenkleding maakt het motorrijden in de regen niet alleen prettig en comfortabel, maar ook een stuk veiliger. Natte motorkleding irriteert, maakt het lichaam verkleumd en leidt daarom erg af van het motorrijden zelf.

Bij Motorkledingstore.nl koop je ook eenvoudig al je motor regenkleding, zoals een REV'IT regenoverall, losse regenjas van Macna, een regenbroek van Booster, maar ook overhandschoenen of overlaarzen van Held. Met een kwalitatief hoogwaardig regenpak stap je zelfs bij de slechtste weersomstandigheden met vertrouwen op de motor.

Motor regenkleding kopen

Zowel online als offline in onze winkels verkopen we een ruim assortiment met regenkleding. Vaak is motorkleding van textiel al waterdicht. Een leren motorpak of versleten motorkleding kan echter bij de naden gaan lekken. Daarom kun je beter in goede motor regenkleding investeren, waarmee je ook tijdens de zwaarste buien te allen tijde droog blijft. Zo blijft ook je motorkleding eronder comfortabel zitten en je leren pak langer mooi.

Wij adviseren motorrijders altijd om een regenpak liever te vroeg dan te laat op de motor te dragen: je kunt het pak het beste op een makkelijke plek in een tas of koffer opbergen, zodat je de regenkleding gelijk tevoorschijn kan halen als het dreigt te gaan regenen. Zo voorkom je klamme en natte motorkleding en blijft het motorrijden ook plezierig. Daarnaast zorgt regenkledij voor een extra winddichte laag en dus voor meer warmte op de motor.

De juiste motor regenkleding is comfortabel én veilig

Een compleet regenkleding-set voor op de motor kun je als eendelig regenoverall of als tweedelig regenpak kopen. Je kunt dus kiezen tussen een pak dat bestaat uit één stuk of een combi-set met een losse regenjas en regenbroek. Beide regenpakken zijn comfortabel en wind- en waterdicht.

Het belangrijkste is dat regenkleding perfect om je motorkleding aansluit: vooral als je op de motor zelf zit. Een regenoverall, -jas of -broek in een te grote maat kan namelijk op de motorfiets extra wind vangen en je uit balans brengen. Daarnaast kan het pak in de weg zitten tijdens een rit op de motor. Regenkleding die te groot vallen kunnen daarom een gevaar vormen voor motorrijders zelf en andere weggebruikers.

Ons maatadvies   

Een klein of te strak zittend regenoutfit is ook niet de oplossing: dan kan de regenkleding door de spanning op de naden kapot gaan. Koop daarom altijd regenkleding in de juiste maat en pasvorm: de broekspijpen van de broek moeten wijd genoeg zijn om over de motorlaarzen te kunnen vallen. En vooral bij de schouder en borst moet een regenoverall of regenjas goed op het motorpak kunnen aansluiten.

Bij het kiezen van regenkleding voor op je motor adviseren we daarnaast om kleding te kopen met een felle, opvallende kleur en met reflecterend materiaal. Zo val je tijdens een regenbui goed op en ben je dus duidelijk zichtbaar voor andere weggebruikers.

Bestel eenvoudig in onze webshop

Motor regenkleding is een waardevolle aanvulling op jouw motorpak. Zoek je een eendelig of tweedelig regenpak voor op je motor? Neem dan een kijkje hierboven: in onze motorkleding outlet vind je namelijk kwalitatief de beste regenjassen, regenbroeken, regenoveralls, overhandschoenen en overlaarzen voor zowel dames als heren. Uiteraard van hoogstaande merken als Macna, REV’IT, Booster en Held. En altijd tegen de scherpste outlet-prijzen.

Hulp nodig bij het maken van je keuze? Wij geven je ook graag advies over welke regenkleding jou de beste bescherming op de motor kan bieden.

Foto: Footer banner
Foto: Win een cadeaubon!

Schrijf je direct in, maak automatisch kans en mis geen enkele andere tip of actie meer!

Je persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.