Foto: Opti-line

Opti-line

Met Opti-line kun jij je telefoon veilig en eenvoudig bevestigen op de motor. De accessoires verbeteren jouw rijervaring. Hiervoor bieden ze betaalbare en slimme oplossingen. Dankzij het handige systeem kun jij binnen no-time gebruikmaken van je telefoon op de motor. Zeer handig wanneer je navigatie nodig hebt of handsfree wilt bellen tijdens het rijden.

Het universele aanbod van Opti-line

Opti-line is ontwikkeld door Lampa Spa, een Italiaans bedrijf in de wereld van motor- en scooteraccessoires met zeer hoge kwaliteit. De accessoires van Opti-line zijn ontworpen om perfect te passen op verschillende soorten telefoons. Of je nu op zoek bent naar een iPhone telefoonhouder of beschikt over een andere telefoon, met de universele telefoonhouders passen deze perfect.

Belangrijk hierbij is natuurlijk dat de telefoon stevig op de motor bevestigd zit en je kunt profiteren van de voordelen. Als je namelijk tijdens het rijden wilt navigeren of handsfree wilt bellen, dan is een telefoonhouder een essentieel accessoire. Het merk staat voor hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat je telefoon veilig en stevig blijft zitten tijdens de motorrit.Een Opti-line telefoonhouder: De voordelen

De accessoires zijn volledig waterdicht en bestaan uit verschillende onderdelen. Hierdoor is het mogelijk om te kiezen tussen vele montage combinaties op verschillende posities van het stuur van het voertuig. Ook maken de hoesjes het gebruik van touchscreen en oplaadkabels mogelijk.

Tijdens het rijden wil je natuurlijk niet afgeleid worden. Je telefoon zit op deze manier op een veilige, toegankelijke en stevige manier bevestigd op de motor. De houders zijn zo ontworpen dat trillingen en schokken tot een minimum worden gebracht, waardoor jij je aandacht bij het rijden kunt houden. De Opti-line telefoonhouders zijn duurzaam, gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden gebruiksgemak. Ze zijn namelijk eenvoudig te bevestigen en los te koppelen.Bestel eenvoudig op Motorkledingstore.nl

Bij Motorkledingstore.nl bestel je eenvoudig de uitgebreide collectie van Opti-line. Daarnaast maakt het modulaire systeem het mogelijk om dezelfde behuizing op meerdere motoren te gebruiken. Het enige dat je hiervoor nodig hebt, is een extra hulpstuk, zoals de telefoonhouder bevestigingen. Veel bevestigingssystemen zijn volledig instelbaar, zodat de telefoon zowel verticaal als horizontaal gebruikt kan worden. Helemaal afhankelijk van wat jij zelf het prettigste vindt.

De producten zijn geschikt voor op de motor, scooter, fiets en voor in de auto. Daarnaast kun je tijdens het gebruik de telefoon opladen, waardoor je tijdens het rijden je niet druk hoeft te maken om een lege batterij. Zo zijn er nog vele andere telefoon accessoires die het rijden met telefoon een stuk makkelijker maken.Vragen? Neem gerust contact met ons op

Veilig en stevig je telefoon monteren op de motor en je rijervaring verbeteren dankzij Opti-line. Bestel eenvoudig online en profiteer van gratis verzending bij bestellingen vanaf €50,-. Ook ben je van harte welkom in één van onze winkels in Nederland. Met onze brede voorraad bieden we het grootste aanbod van Nederland. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen je graag verder.

Foto: Footer banner
Foto: Win een cadeaubon!

Schrijf je direct in, maak automatisch kans en mis geen enkele andere tip of actie meer!

Je persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.