Motorlaarzen

Aan je motoroutfit mogen de motorlaarzen niet ontbreken. Ook het schoeisel zorgt voor meer veiligheid en bescherming. Binnen ons ruime assortiment kom je uiteenlopende merken en soorten motorlaarzen tegen. Van casual modellen tot aan echte race laarzen: bij Motorkledingstore vind je het allemaal. Ons aanbod is zowel online als in één van onze vestigingen verkrijgbaar, zodat je altijd de mogelijkheid hebt om de motorlaarzen te passen en te vergelijken. Bestel jouw favoriet eenvoudig en snel!

Motorlaarzen kopen voor een scherpe prijs

Een paar motorlaarzen biedt jou nog meer veiligheid op de motor. Als je valt, zullen je voeten en handen uit reflex als eerste de grond raken. Met dit in gedachten, hebben motormerken speciale motorlaarzen ontworpen. De belangrijkste functie hiervan is dat ze je tenen, enkels en hiel beschermen. Indien je kiest voor hoge motorlaarzen, dan is zelfs een deel van je schenen beschermd. 

Het vinden van een geschikte motorlaars kan een uitdaging zijn. Er zijn tenslotte zoveel verschillende modellen om uit te kiezen. Zo heb je keuze in materialen, stijlen en de hoogte van de laars. Qua materiaal heb je doorgaans de keuze uit textiel en leer, waarvan leren motorlaarzen het meeste voorkomen. Dit heeft met name te maken met het feit dat leer zeer slijtvast is, en dus veiliger. 

De stijl motorlaars dat van toepassing is voor jou, is afhankelijk van jouw persoonlijke smaak en je rijstijl. Rijd je vaak op het circuit of ben je meer een tourrijder dat graag een hele dag op pad is? Hiervoor zijn andere soorten motorlaarzen geschikt. 

Als laatste heb je keuze tussen hoge of lage motorlaarzen. Een lage motorlaars valt wel over je enkel, maar beschermt enkel een klein deel van je schenen. Een hoge motorlaars beschermt zowel je voet als je enkel als een groot deel van je schenen. Ze bieden optimale protectie.

Groot assortiment motorlaarzen 

Op onze webshop vind je een groot assortiment met diverse soorten motorlaarzen. Met de grootste zorg hebben we onze collectie samengesteld. Ons doel is om een zo’n uitgebreid en divers mogelijk aanbod aan te bieden, zodat iedere motorrijder kan slagen voor een hoogwaardig paar motorlaarzen van de beste merken uit de motorsport. Binnen onze collectie maken we onderscheid tussen tour laarzen, race laarzen, MX laarzen, chopper laarzen en Gore-Tex laarzen. Iedere categorie heeft speciale eigenschappen, geschikt voor de verschillende type rijders. Daarnaast maken we ook onderscheid tussen motorlaarzen voor heren en dames motorlaarzen.

De belangrijkste eigenschappen

Naast het bieden van protectie, kennen motorlaarzen nog meer belangrijke eigenschappen. Ook reflectie speelt een cruciale rol. Vrijwel alle modellen uit ons assortiment zijn voorzien van reflecterende onderdelen, zodat je beter opvalt in het donker. Daarnaast zijn ze uitgerust met ventilerende eigenschappen. Hierdoor verhoogt het draagcomfort, met name in de zomer. De ventilatiedelen zijn vaak op de enkel te vinden. Een ander belangrijk element is de pasvorm. Bij diverse exemplaren is het mogelijk om de pasvorm te veranderen door middel van klittenband. Bovendien hebben sommige motorlaarzen stretchdelen. Dit draagt bij aan een beter draagcomfort.

Bestel direct in onze webshop

Heb je vragen over onze motorlaarzen? Of wil je weten welke motorlaars voor jou geschikt is? Neem dan contact met ons op. We geven je graag deskundig advies. Uiteraard ben je ook welkom om motorlaarzen te komen passen in onze winkels. Ons team van specialisten adviseert je graag. Online bestellen doe je eenvoudig en snel via onze webshop. Bestellingen vanaf €50 profiteren bovendien van gratis verzending.

Foto: Footer banner
Foto: Win een cadeaubon!

Schrijf je direct in, maak automatisch kans en mis geen enkele andere tip of actie meer!

Je persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.