Toe Sliders

Vind je het heerlijk om bij een mooie rit af en toe lekker door de bochten te gaan of ben jij een sportieve rijder die eens in de zoveel tijd het circuit bestormt? Dan herken je het vast wel dat na verloop van tijd jouw motorkleding begint de slijten. Dit kan natuurlijk door frequent gebruik van de kleding, maar als sportieve rijder is de juiste bescherming ontzettend belangrijk. Het is daarom ook aan te raden om een toe slider te gebruiken. Toe sliders of sliders in het algemeen zijn ontworpen om extra bescherming te bieden aan de rijder. Daarnaast helpen ze ook om slijtage aan de motorkleding te voorkomen. Voornamelijk motorrijders met een sportieve rijstijl hebben veel baat bij deze bescherming.

1-8 van 8 producten
Foto: Alpinestars
Foto: Smx Plus Replacement Toe Slider
Alpinestars

Smx Plus Replacement Toe Slider

€ 9,95

Foto: Alpinestars
Tijdelijk uitverkocht
Foto: SMX-R/1/2/4/5/WP/STELLA/SUPERTECH R TOE SLIDER
Alpinestars

SMX-R/1/2/4/5/WP/STELLA/SUPERTECH R TOE SLIDER

€ 8,95

Foto: Dainese
-25%
Tijdelijk uitverkocht
Foto: KIT BOOTS SLIDER TITANIUM
Dainese

KIT BOOTS SLIDER TITANIUM

€ 99,95

€ 74,99

Foto: Alpinestars
Tijdelijk uitverkocht
Foto: Toe Slider W/Screws And Hexagonal Key
Alpinestars

Toe Slider W/Screws And Hexagonal Key

€ 9,95

Foto: Forma
-14%
Foto: Basis Slider Stalen Klem met Schroeven
Forma

Basis Slider Stalen Klem met Schroeven

€ 10,45

€ 8,99

Foto: Alpinestars
Tijdelijk uitverkocht
Foto: Supertech R Toe Slider W/Screws And Hexagonal Key
Alpinestars

Supertech R Toe Slider W/Screws And Hexagonal Key

€ 24,95

Foto: Forma
Tijdelijk uitverkocht
Foto: Teenbeschermer Dominator Comp/T.A.S./TX/Terrain/Terrain TX
Forma

Teenbeschermer Dominator Comp/T.A.S./TX/Terrain/Terrain TX

€ 6,25

Foto: Dainese
-23%
Tijdelijk uitverkocht
Foto: Slider Kit Motorlaarzen
Dainese

Slider Kit Motorlaarzen

€ 16,95

€ 12,99

Wat zijn toe sliders?

Toe sliders of sliders in het algemeen zijn ontworpen om extra bescherming te bieden aan de rijder. Daarnaast helpen ze ook om slijtage aan de motorkleding te voorkomen. Voornamelijk motorrijders met een sportieve rijstijl hebben veel baat bij deze bescherming.

Toe sliders kopen bij MotorkledingStore

In ons assortiment hebben we verschillende toe sliders die perfect aansluiten bij jouw motorschoenen. Heb jij mooie sportieve motorschoenen of motorlaarzen en wil je deze graag extra beschermen met een toe slider? Bekijk dan onze collectie. Wij hebben bijvoorbeeld de Alpinestars Supertech varianten. Deze sluit perfect aan op de Alpinestars Supertech R-laarzen. Voordat je gebruik wil maken van toe sliders, wordt het altijd aangeraden om te controleren of de slider past op jouw schoeisel.

Gemakkelijk in gebruik

Toe sliders zijn als het ware een extra beschermlaag voor jouw tenen. Je plaatst de toe slider op de neus van je schoen. Door de teenslider voel je precies aan wanneer je met de stepjes tegen de grond aan dreigt te komen. Doordat je tijdig kan reageren kun je eventuele beschadiging aan je motorkleding voorkomen. Veel sportieve rijders vinden het ook fijn dat de toe slider extra bescherming met zich meebrengt. Tijdens een val biedt een teenslider ook bescherming tegen eventueel doorglijden. Als je een minder sportieve rijstijl hebt, kunnen ze ook een veiliger gevoel geven. Daarnaast is het een leuke toevoeging aan je motorpak.

De optimale bescherming, snel in huis

Ben je nieuwsgierig naar de toe slider of wil je gewoon eens proberen of het iets voor jou is? Bekijk dan onze collectie. We hebben verschillende toe sliders op voorraad. Over het algemeen duurt de montage van de slider slechts een paar seconden. Je kunt dus ook komen passen in een van onze winkels. Er zijn altijd experts aanwezig die jou kunnen voorzien van deskundig advies.

Foto: Footer banner
Foto: Win een cadeaubon!

Schrijf je direct in, maak automatisch kans en mis geen enkele andere tip of actie meer!

Je persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.