Foto: Neotec 2 Systeemhelm

Shoei Neotec 2 Systeemhelm

4.9/5 (14 reviews)

De meest innovatieve systeemhelm van dit moment heet de Shoei Neotec 2. Deze schitterend vormge... Lees meer

Kleur: Wit
Wit
Zwart
Maat: XS (53-54)
XXS Voorraad onbekend
XS (53-54) 1 tot 2 werkdagen
S (55-56) Voorraad onbekend
M (57-58) Voorraad onbekend
L (59-60) Voorraad onbekend
XL (61-62) Voorraad onbekend
XXL (63-64) Voorraad onbekend
€ 619
-30%

€ 432,99

+ gratis verzending

  • Gratis retourneren in de winkel

  • Elke dag persoonlijke service

  • Gratis verzending vanaf €50.-

Specificaties

Naam Neotec 2 Systeemhelm
Model 120600
Merk Shoei
Kleur Wit

Beschrijving

De meest innovatieve systeemhelm van dit moment heet de Shoei Neotec 2. Deze schitterend vormgegeven systeem helm blinkt niet alleen uit in veiligheid maar ken-merkt zich tevens door een zeer hoog draagcomfort. Uitgerust met alle praktische toepassingen die de hedendaagse systeemhelm gebruiker wenst, transformeert deze systeem helm uw alledaagse rit tot een luxueuze beleving. Sinds 2018 heeft Shoei de zeer succesvolle en goed ontvangen Neotec zelfs een hele frisse upgrade gekregen en een aantal innovatieve verbeteringen doorgemaakt. Dit resulteerde in deze nieuwe Neotec II.

Sluitmechanisme
Het 360 graden Pivot sluit mechanisme heeft zich ruimschoots bewezen op de Multitec en is gemaakt van roestvrij staal. Dankzij een volledige omsluiting van de sluit pen staat dit mechanisme garant voor een uitermate degelijke vergrendeling zodra de helm gesloten wordt.

Chinstrap in Micro Ratchet Type
De kinband van Shoei is voorzien van een ratelsluiting. Deze ratelsluiting is, anders dan het veel voorkomende kunststof, gemaakt van roestvrijstaal en garandeert een optimale vergrendeling. Zelfs de zwaarste trekbelastingen wordt door deze sluiting opgevangen en ook hiermee zet Shoei een nieuwe norm op het gebied van veiligheid.

Pinlock
De Neotec II wordt standaard geleverd met het fullface pinlock anti-condens systeem. Het pinlock vizier is het meest effectieve middel tegen het beslaan van uw vizier en is door een eenvoudige handeling aan te brengen op uw vizier.

Dual Liner
Het dual liner system garandeert de meest optimale bescherming tijdens een impact. Dankzij de binnenschaal die uit twee delen bestaat wordt de vrijkomende energie van buitenaf geabsorbeerd door de dichte structuur van het buitenste deel.
De inwendige beweging die uw hoofd maakt tijdens een impact wordt juist door het tweede en veel zachtere deel opgevangen. Tevens herbergt de dual liner binnenschaal een uitgebreid netwerk van ventilatie kanalen welke een aanvoer van frisse lucht en een afvoer van warme lucht mogelijk maakt.

Zonnevizier
Uiteraard mag een ingebouwde zonnebril niet ontbreken. Dankzij een speciaal hiervoor geconstrueerd compartiment is de dikte en daarmee de veiligheid van de schaal optimaal gebleven. De zonnebril is behandeld met een anti-fog en anti-scratch coating.
Tevens is de zonnebril 99% UV werend en indien nodig eenvoudig te vervangen en schoon te maken. Een speciale weerstand in het bedieningsmechanisme zorgt ervoor dat de zonnebril niet onverwacht naar beneden kan vallen waardoor uw zicht ongewenst belemmerd wordt.

 

Ventilatie
Het zeer uitbreide ventilatiesysteem verzorgt een optimaal klimaat in de helm tijdens het rijden. Ten opzichte van de al bestaande Multitec systeem helm van Shoei is de ventilatie met meer dan 200% verbeterd en dat is opmerkelijk gezien het feit dat de Multitec zich al onderscheidt door een perfect ventilatiesysteem.
Dankzij de top-inlet op de Neotec die in drie standen instelbaar is de aanvoer van frisse lucht optimaal te reguleren. De rear-outlet voert de warme lucht zeer efficiënt af. Het kanalen systeem in de binnenschaal verbindt het aan- en afvoer gedeelte met elkaar waardoor een constante luchtcirculatie in de helm aanwezig is. Dit systeem is geoptimaliseerd in de windtunnel en speciale aandacht is hierbij uitgegaan aan het onderdrukken van turbulentie welke hinderlijke bij geluiden voorkomt.

Helmschaal
De helmschaal is uitgevoerd in drie verschillende maten. Dankzij deze zeer uitgebreide maatvoering is de pasvorm bijzonder nauwsluitend en staat garant voor een optimaal draagcomfort. Het betreft een multi-fiber helmschaal opgebouwd volgend Shoei’s AIM + 2 technologie.
De organische en glas fiber lagen zijn op dergelijke wijze opgebouwd dat de helmschaal de juiste mate van flexibiliteit en stevigheid heeft om zo aan de hoogste keuringseisen te kunnen voldoen. Ondanks deze sterkte is het gewicht bijzonder laag gebleven en draagt daardoor bij aan de vrijheidsbeleving tijdens het rijden.

Reviews (14)

15-05-2024

Past goed en is comfortabel. Windgeruis is stuk minder als bij vorige helm.

- Voets
29-10-2023

De helm zit super comfortabel en weinig last van wind en geluid.

- gert-jan
27-04-2023

geen toelichting gegeven

- Kalkman
27-03-2023

geen toelichting gegeven

- Borgstein
23-03-2023

Perfecte pasvorm en comfortabel.

- Faber
19-12-2022

Kende dit soort helm nog niet . Zit comfortabel ,kwalitatief goede afwerking

- Anoniem
07-12-2022

Zit als gegoten !!

- Anoniem
29-11-2022

Dit is mijn eerste Shoei, en hij bevalt tot nu toe goed. Hij is veel lichter dan mijn oude Caberg Levo. Ik liep in het begin was te tobben met de Pinlock maar nu zit hij gelukkig goed op zijn plaats. Verder een snelle levering en een goede prijs.

- Van der Parren
29-11-2022

Heb er al een aantal gehad. Zeer fijne helm

- Anoniem
20-11-2022

Mooie korting op de Shoei helm, top.

- Anoniem
20-11-2022

Heel goed

- Anoniem
05-09-2022

Goede materialen, netjes afgewerkt met een goede pasvorm, en natuurlijk snel en netjes geleverd. Zeker een aanrader.

- Van Buul
03-07-2022

geen toelichting gegeven

- Anoniem
29-02-2020

👌

- Anoniem

Accessoires

Foto: Shoei
-5%
Foto: Vizier  CNS-3 (Neotec 2)
Shoei

Vizier CNS-3 (Neotec 2)

€ 75,-

€ 70,99

Foto: Shoei
-5%
Foto: Zonnevizier  (Neotec2, GT-Air, J-Cruise)
Shoei

Zonnevizier (Neotec2, GT-Air, J-Cruise)

€ 39,-

€ 36,99

Gerelateerde producten

Foto: Shoei
-10%
Tijdelijk uitverkocht
Foto: SRL-02
Shoei

SRL-02

€ 299,-

€ 268,99

Door anderen hier bij gekocht

Foto: Held
Foto: Zorro
Held

Zorro

€ 199,95

Foto: REV'IT!
Foto: Sand 4 H2O
REV'IT!

Sand 4 H2O

€ 359,99

Foto: REV'IT!
Foto: Jacket Sand 4 H2O
REV'IT!

Jacket Sand 4 H2O

€ 499,99

Foto: Footer banner
Foto: Win een cadeaubon!

Schrijf je direct in, maak automatisch kans en mis geen enkele andere tip of actie meer!

Je persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.