Foto: Suomy

Suomy

Een Suomy helm is onmisbaar voor de gepassioneerde motorrijder. Het merk heeft zich gefocust op de racewereld, waar zij samenwerkten met diverse professionals en raceteams. Dankzij deze sterke banden en diverse grote successen is Suomy uitgegroeid tot een premiummerk voor zowel de professionele rijder als de hobby motorliefhebber.

Het verhaal achter Suomy

Het merk Suomy is opgericht in Italië in 1977 door Umberto Monti. Het doel was vanaf het begin duidelijk. Het ontwikkelen van technisch geavanceerde helmen met een hoge kwaliteit en veiligheid. Dankzij de sterke banden met de racewereld kreeg Umberto Monti waardevolle informatie en inzichten. Deze informatie legde de basis voor de ontwikkeling en creatie van de allerbeste helmen.


Door nauw samen te werken met verschillende race teams en professionals kon er veel kennis verzameld worden. Deze kennis werd gebruikt bij het ontwerpen en produceren van de Suomy helmen. Er werd een samenwerking gestart met Ducati, een motorfiets fabrikant in de motorsportwereld. Door deze samenwerking werd de groei van Suomy versneld en werden zij snel een toonaangevend merk in de motorsport.


Een Suomy helm voor professionals en motorliefhebbers

Bij Motorkledingstore bieden we een uitgebreid aanbod aan Suomy helmen, zoals integraalhelmen. De helmen bieden de perfecte balans tussen prestaties, veiligheid en stijl, voor zowel professionals als hobby motorliefhebbers. Suomy begrijpt heel goed wat er nodig is voor helmen op topniveau in de competitie. Dit komt onder andere door de jarenlange samenwerkingen met raceteams en professionals in de motorsport.


En betrouwbaar premiummerk met geavanceerde technologieën

Door de verschillende successen zijn ze uitgegroeid tot een premium merk dat staat voor betrouwbaarheid en hoge prestaties. Suomy streeft continu naar technische vooruitgang, productieontwikkelingen en ze voeren strenge veiligheidscontroles uit. Niet voor niets zijn ze uitgegroeid tot een populair merk wereldwijd.


Waar staan Suomy helmen om bekend?

Een Suomy motorhelm staat bekend om het bieden van bescherming en hoge kwaliteit. Het merk blijft zich continu innoveren. Ze hebben zelfs hun eigen onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling met strenge veiligheidscontroles. Met passie en de ambitie om elke race te winnen, staan ze voor innovatie, veiligheid en stijl.


Er is veel aandacht voor details en ergonomie. De meeste helmen beschikken over ventilatiesystemen en luchtkanalen die zorgen voor een optimale luchtstroom en temperatuurregeling, zodat jij comfortabel kunt blijven rijden. Daarnaast is de binnenkant vaak uitneembaar en wasbaar, wat zorgt voor een frisse pasvorm en eenvoudig onderhoud.


Breed aanbod aan kleuren en graphics

Met een uitgebreid aanbod aan kleuren en graphics biedt een Suomy helm motorrijders de mogelijkheid om hun persoonlijke stijl uit te drukken. Of je nu op zoek bent naar een opvallend design of juist naar een ingetogen look, er is altijd een helm die past bij jouw persoonlijkheid. Bij Motorkledingstore bieden we een diverse selectie, elk gekenmerkt door innovatie, veiligheid en stijl.


Suomy biedt verschillende modellen die aan al jouw behoeften voldoen. Daarnaast zijn de helmen gecertificeerd volgens internationale veiligheidsnormen, wat de betrouwbaarheid en veiligheid bevestigt. Hierdoor kun jij met een gerust hart genieten van je rit, met de perfecte combinatie van stijl en bescherming.


Kom langs in één van onze winkels of bestel online

Bij Motorkledingstore bestel je eenvoudig online, maar je bent ook van harte welkom om langs te komen in één van onze winkels. We bieden een breed aanbod waar je gemakkelijk alles kunt vinden wat jij nodig hebt. Onze collectie wordt continu up-to-date gehouden, waardoor je kunt profiteren van de nieuwste trends en technologieën.


Ons team staat graag voor je klaar om je te helpen bij jouw aankoop. Je bent bij ons 7 dagen per week welkom en we hebben winkels in Breda, Eindhoven, Apeldoorn, Vianen en Capelle aan den IJssel. Kom gerust bij ons langs of bestel via Motorkledingstore.nl!

Foto: Footer banner
Foto: Win een cadeaubon!

Schrijf je direct in, maak automatisch kans en mis geen enkele andere tip of actie meer!

Je persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.