Foto: Hyperspeed 2 Pro Jas (FJL138)

REV'IT! Hyperspeed 2 Pro Jas (FJL138)

De oorspronkelijke Hyperspeed Pro kwam tegemoet aan de wensen van rijders om een alternatief ... Lees meer

Kleur: Zwart-Blauw
Zwart-Blauw
Zwart-Antraciet
Zwart-Neon Rood
Maat: 56
46 Voorraad onbekend
48 Voorraad onbekend
50 Voorraad onbekend
52 Voorraad onbekend
54 Voorraad onbekend
56 2 tot 3 werkdagen

€ 599,99

+ gratis verzending

  • Gratis retourneren in de winkel

  • 14 dagen bedenktijd

  • Gratis verzending vanaf €50.-

Specificaties

Naam Hyperspeed 2 Pro Jas (FJL138)
Model FJL138
Merk REV'IT!
Kleur Zwart-Blauw

Beschrijving

De oorspronkelijke Hyperspeed Pro kwam tegemoet aan de wensen van rijders om een alternatief voor een eendelig pak. Inmiddels doorontwikkeld tot Hyperspeed 2 Pro, is het nog altijd de bovenste helft van een racepak. Maar deze jas met verbeterde specificaties levert geen half werk af; het is een volledig, levensomvattend statement.

Stamboom met performance
Enerzijds is de afstamming van het circuitracen overduidelijk dankzij features als de elleboog sliders, speed hump, MotoGP designsnufjes en riante, strategisch geplaatste perforaties aan de zij en schouders voor een maximale luchtdoorstroming. Items die doorgaans zijn voorbehouden aan de professionele racewereld.

Meer dan racen
Anderzijds beschikt de Hyperspeed 2 Pro ook voor praktisch, comfortabel gebruik op de openbare weg over de juiste papieren. Zo is deze jas uitgevoerd met een thermovoering voor frisse ochtenden, reflecterende details voor donkere omstandigheden en kun je 'm aan een broek ritsen of aan een jeanslus vastmaken. Voor langere ritten kun je een hydrabag kwijt in de speed hump en met drie zakken - binnenzak, Napoleon-zak binnen en taillezakje -, plus stretchdelen aan de ellebogen, armgaten, schouders en borst, is deze high-performance jas even praktisch als veilig.

Net als bij ieder onvervalst racejack, beschikt de Hyperspeed 2 Pro over meerdere beschermende mogelijkheden: SEESOFT protectoren voor de rug en borst, SEEFLEX op de schouders en ellebogen en Tech-Air® airbag voorbereiding.

Foto: Footer banner
Foto: Win een cadeaubon!

Schrijf je direct in, maak automatisch kans en mis geen enkele andere tip of actie meer!

Je persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.