Outback 4 H2O Ladies Jas (FJT344) -

REV'IT! Outback 4 H2O Ladies Jas (FJT344)

Als je van avontuurlijk motorrijden houdt, is er geen grotere kick dan het ontdekken en ervar... Lees meer

Kleur: Zwart
Zwart
Zilver-Zwart
Bruin
Blauw
Maat: 34
34 direct leverbaar
36 direct leverbaar
38 direct leverbaar
40 direct leverbaar
42 direct leverbaar
44 direct leverbaar
46 direct leverbaar

€ 339,99

+ gratis verzending

  • Gratis retourneren in de winkel

  • 14 dagen bedenktijd

  • Gratis verzending vanaf €50.-

Specificaties

Naam Outback 4 H2O Ladies Jas (FJT344)
Model FJT344
Merk REV'IT!
Kleur Zwart

Beschrijving

Als je van avontuurlijk motorrijden houdt, is er geen grotere kick dan het ontdekken en ervaren van plekken waar alleen motorfietsen kunnen komen. Met de Outback 4 H2O Ladies jas rijd je in het spoor van ervaren avonturiers die ons hebben geholpen in het verbeteren van ons archetypische toerdesign. Het resultaat is een ruimer naar eigen smaak te verstellen pasvorm met ventilatiemogelijkheden en gedetailleerd uitgewerkte bescherming, alles verpakt in deze vierde generatie motorjas. 

Op het lijf geschreven
Pasvorm is wat het verschil maakt bij premium motorkleding. Die pasvorm wordt alleen maar belangrijker wanneer je onderweg gaat zonder overige bepakking en kleding. Daarom biedt de Outback 4 H2O Ladies nagenoeg onbeperkte stelmogelijkheden; de elleboogprotectoren kunnen met grote precisie worden versteld en er zijn verstelbanden aanwezig aan de onder- en bovenarmen. Manchetritsen bieden ruimte aan handschoenen voor ieder seizoen, zowel onder als over de buitenlaag. Met het trekkoord aan de boord en de riemen aan de taille, kun je de Outback 4 H2O zo nauw aan je lichaam laten aansluiten als je zelf wilt. Daarnaast kun je met de Flexisnap kraag snel de omtrek aanpassen om een windkraag aan te brengen of juist verkoeling te vinden tijdens de warmste motorritten. 

Bescherming rondom
SEEFLEX CE-level 2 protectoren op de schouders en ellebogen zijn standaard aanwezig, net als inserts voor SEESOFT CE-gekeurde protectoren voor de rug en borst. Gebruik je ook nog het Neon Connector Vest voor extra zichtbaarheid of het Challenger Cooling Vest voor ventilatie, dan heb je het complete all-weather pakket tot je beschikking.

Win een cadeaubon!

SCHRIJF JE DIRECT IN, MAAK AUTOMATISCH KANS EN MIS GEEN ENKELE ANDERE TIP OF ACTIE MEER!

Je persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.