Foto: Seesmart S/E/K Protector RV31 schouder & elleboog

REV'IT! Seesmart S/E/K Protector RV31 schouder & elleboog

Doordat we onze buitenstoffen steeds verder hebben ontwikkeld zijn we in staat om modieuze kl... Lees meer

€ 21,99

  • Gratis retourneren in de winkel

  • Elke dag persoonlijke service

  • Gratis verzending vanaf €50.-

Specificaties

Naam Seesmart S/E/K Protector RV31 schouder & elleboog
Model FPG050
Merk REV'IT!
Kleur Blauw

Beschrijving

Doordat we onze buitenstoffen steeds verder hebben ontwikkeld zijn we in staat om modieuze kleding de ontwerpen die tegelijkertijd de slijtvastheid bieden die je als motorrijder mag verwachten. In onze ambitie om motorkleding steeds modieuzer te maken zonder daarbij de veiligheid uit het oog te verliezen waren de protectoren lange tijd een beperkende factor. Het SEESMART™ concept brengt hier verandering in door zich perfect te vormen naar de menselijke anatomie, waardoor ze onzichtbaar worden voor het ongetrainde oog. Looks zijn in dat geval misleidend, want alle SEESMART™ protectoren slagen met vlag en wimpel voor de CE EN1621-1:2012 level 1 test, zelfs in extra warme (T+) omstandigheden. Deze ontwikkeling brengt ons wederom een stap dichterbij ons doel om de ultieme motorkleding voor ieder segment te produceren, dit is een setjeIMPACT ABSORPTIE:
MATERIAAL

SEESMART™ protectoren zijn gemaakt gemaakt van SEEFLEX2925 materiaal, hetzelfde materiaal als waarmee we onze SEEFLEX™ protectoren produceren. Ze hebben dezelfde unieke moleculaire structuur die het materiaal in staat stelt om de kinetische energie die vrijkomt bij een impact te transformeren naar thermische energie. SEEFLEX2925 is een uitzonderlijk materiaal dat voortreffelijke impact absorberende waarden met zich meedraagt.HOE WERKT HET:
EXTERNE EN INTERNE EXPANSIE

De zichtbare studs in de SEESMART™ protectoren zijn zeskantig van vorm en ze zijn onderling verbonden met kleine bruggetjes. Deze constructie zorgt ervoor dat de protector extreem flexibel en extreem dun kan blijven en tegelijkertijd ook optimaal presteert in het geval van impact; precies wat je nodig hebt in kleding die veilig moet zijn maar die er niet direct uit zou moeten zien als motorkleding. De zeskantige studs zetten uit op het moment dat er een impact plaatsvindt, waarmee de energie wordt geabsorbeerd. De combinatie van deze externe expansie en het gebruik van SEEFLEX2925 materiaal reduceert de impact energie, en dit is waaraan de protector zijn impact absorberende waarden aan ontleent.

Door anderen hier bij gekocht

Foto: REV'IT!
Tijdelijk uitverkocht
Foto: REV'IT! Seesmart Protector RV36 (FPG063)
REV'IT!

REV'IT! Seesmart Protector RV36 (FPG063)

€ 29,99

Foto: RAM Mounts
Foto: Ram Mounts Montagearm tussenstuk
RAM Mounts

Ram Mounts Montagearm tussenstuk

€ 31,99

Foto: RAM Mounts
Tijdelijk uitverkocht
Foto: RAM X-Grip houder + ball t.b.v. smartphone of tablet >5"
RAM Mounts

RAM X-Grip houder + ball t.b.v. smartphone of tablet >5"

€ 41,25

Foto: Footer banner
Foto: Win een cadeaubon!

Schrijf je direct in, maak automatisch kans en mis geen enkele andere tip of actie meer!

Je persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.