Stratum GTX Jas (FJT328) -

REV'IT! Stratum GTX Jas (FJT328)

De Stratum (wat verwijst naar steenlagen) GTX motorjas is onze nieuwe, baanbrekende adventure-m... Lees meer

Maat: 3XL
3XL 2 tot 3 werkdagen
L direct leverbaar
M 2 tot 3 werkdagen
S 2 tot 3 werkdagen
XL direct leverbaar
XXL direct leverbaar

€ 1.299,99

+ gratis verzending

  • Gratis retourneren in de winkel

  • 14 dagen bedenktijd

  • Gratis verzending vanaf €50.-

Specificaties

Naam Stratum GTX Jas (FJT328)
Model FJT328
Merk REV'IT!
Kleur Grijs-Antraciet

Beschrijving

De Stratum (wat verwijst naar steenlagen) GTX motorjas is onze nieuwe, baanbrekende adventure-motorjas, opgebouwd uit twee buitenlagen. De basislaag is opgetrokken uit luchtdoorlatend mesh-materiaal met de bescherming ingebouwd, waar je vervolgens de buitenlaag over aandoet. Deze laag trek je aan wanneer je rijdt in koud of nat weer. Door een tweelaagssysteem toe te passen, is er geen motorjas veelzijdiger dan de Stratum en kun je elke situatie aan.

Op zomerse ritten bij hogere temperaturen ga je dankzij de <b>AA-klasse CE-gecertificeerde air mesh-laag</b> koel en comfortabel op pad, met meer dan voldoende koeling. Deze luchtdoorlatende basislaag is uitgerust met verstelbare CE-level 2 SEEFLEX protectoren op de ellebogen en heeft standaard een CE-level 2 SEESOFT backprotector. CE-Level 1 borstprotectoren kun je als upgrade aan de jas toevoegen. Er is zelfs een uitneembare niergordel die zorgt voor extra stabiliteit en protective voor de onderrug, terwijl op de rug een vak ingericht is om een hydrapak mee te nemen.

Wanneer het weer te wensen overlaat of je rijdt in inherent koudere en nattere omstandigheden, ben je goed voorzien met de waterbestendige 3L GTX gelamineerde bovenlaag die je over de air mash-jas heen aantrekt. Deze <b>waterdichte laag is level B CE-gecertificeerd</b> en gecombineerd met de AA-level basislaag bereikt de Stratum GTX jas het hoogste beschermingsniveau van al onze adventure-kleding. Ventilatieritsen aan de voorkant, de rug en de bovenarmen stellen je in staat verkoelende rijwind door te laten wanneer de zon op zijn heetst is. De afneembare capuchon houdt normaliter de nek veilig van weersinvloeden, maar mocht je hem los willen halen, dan past deze perfect in de extra grote zak op de rug.

Ga geen enkel avontuur uit de weg, wat het weer ook doet, met de Stratum GTX motorjas.

Win een cadeaubon!

SCHRIJF JE DIRECT IN, MAAK AUTOMATISCH KANS EN MIS GEEN ENKELE ANDERE TIP OF ACTIE MEER!

Je persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.